Problém se zapojením AD-HOC sítě

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Jinzu
Nováček
Nováček

Problém se zapojením AD-HOC sítě

Příspěvek od Jinzu »

Chci zapojit 2 notebooky do AD-HOC sítě, na jednom ji normálně založím, ale na druhém tu síť vůbec nevidím.

V návodu na zapojení AD-HOC sítě píšou : teď přejděte k druhému počítači, nechte si zobrazit dostupné bezdrátové sítě, ve výpisu by se měla zobrazit naše vytvořená ad-hoc síť (u některých adaptérů je nejdříve potřeba ad-hoc režim aktivovat). Možná že potřebuju nejprve aktivovat ten AD-HOC režim, ale kde ??
Prosím napište mi cestu kde ho aktivovat díky
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Problém se zapojením AD-HOC sítě

Příspěvek od Brázda.l »

Těžko radit, když si nenapsal ani OS.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Jinzu
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jinzu »

xp profesional xD
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

Zkontroluj jestli máš v tomto nastavení http://wlanbook.com/disable-ad-hoc-wire ... indows-xp/ povolený zobrazování Všech dostupných sítí (Any available network)
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Jinzu
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jinzu »

Mám ale jak jsem zjistil tak se do te sítě nepřipojím ani z pc kde jsem tu sít založil xD mam tu ješte pár podrobnějších návodu tak si to jeste prostuduju ale kdyby te neco napadlo tak se ozvi hned xD
Jinzu
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jinzu »

teda alespon to tam píše nepřipojeno v tom seznamu sítí, ale nwm ono to možná píše nepripojeno protoze ten druhy notebook tam neni, protoze kdyz tu sit oznacim tak tam dole je moznost odpojit xD
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“