Divinity 2: Ego Draconis
Moderátor: Baneshee
- Arathorn
- Začátečník

-
Re: Divinity 2: Ego Draconis
Zdravím...rád prozkoumávám celou hru, ale nemůžu se dostat na jedno místo. Jedná se o zásobovací jeskyni poblíž velkého jezera na skalách. Pro lepší orientaci - kousek pod ní je úkol kde 3 lidé sní. Nevíte jak se tam nahoru dostat?
A ještě další problém mám s tím dostat se do dolů....vůbec sem nepřišel na to jak se tam dostat?
A ještě další problém mám s tím dostat se do dolů....vůbec sem nepřišel na to jak se tam dostat?
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky poprosím o radu.. jsem v té věži Lorda Lovise. Otevřel jsem bránu pomocí těch pěti soch a večel do těch velkých vrat. Ty za mnou beznadějně zapadli a nemužu se dostat ven. Je tam jen jedna kostka se kteou můžu pokecat a nechat jí umřít
) Jsou tam taky 3 kruhy za které můžu zatahat a jedna místnost v ohni.. Fakt netuším o co go 
- r1pper
- Začátečník

-
v tom ohni je schovanej dalsi retez s kruhem
KDO mi odebral moji zlutou kartu
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mg, jsem blbej... Prolezl jsem to několikrát a vždy jsem ho přehlédnul.. 
- r1pper
- Začátečník

-
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Uhm.. Počeštil jsem si hru a v jedné části hry jsem docela v pytli.. Je to labyrint kde mám správně pojmenovat 5 soch. Zkoušel jsem to párkrát solo ale nedaří se mi to... Nemá někdo nějakou radu? 
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Divinity 2 coskoro v kompletnej edicii s nazvom The Dragon Knight Saga!
Pre vsetkch RPG pozitivnych a tych ktorych sklamal Gothic 4, to moze byt urcite dobra volba.
Trailer
Pre vsetkch RPG pozitivnych a tych ktorych sklamal Gothic 4, to moze byt urcite dobra volba.
Trailer
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Silvio
- Nováček

-
Poradte jsem v chramu Maxose a jsem u toho drak,ktery je u toho trunu krve nebo jak to je no a na jeho promenu potrebuju jeho krev a draci supiny a krev mam ale vubec nemuzu sehnat supiny podte kde pls.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Máte ještě někdo původní verzi Divinity II bez datadisku?
Vždy prodávám i jinde.
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
bohužial šupiny ležia v strede toho mostaSilvio píše:Poradte jsem v chramu Maxose a jsem u toho drak,ktery je u toho trunu krve nebo jak to je no a na jeho promenu potrebuju jeho krev a draci supiny a krev mam ale vubec nemuzu sehnat supiny podte kde pls.
a kedže je ten drak permanentne nasraný, čaká ťa tuhý beh do stredu , šupiny sú vysvietené takou zelenou aurou, musíš ich zobrať a bežať späť
je možné že je aj iná možnosť ale na žiadnu som neprišiel
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Silvio
- Nováček

-
aa díky bohu moc 
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem čeština na dragon knight saga vyšla o vánocích od mrazíka
( www.cestiny.cz )
( www.cestiny.cz )
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Netušíte, zda existuje návod pro datadisk jako na původní Divinity II na ign?
Pořád se někam nemohu dostat, nebo se zasekávám...
Dost mě nasralo, že sem si nemohl převést vymakanou postavu z D2 (prakticky všeuměl), to je opravdu fail. Tak jedu nově za pure mága (ženu) a docela to jde, jen si nikoho nesmím pustit k tělu jinak je KO. Opruz když po třicáté opakujete jeden dungeon neboť vás tam vždy někdo vyklepe dalekonosným útokem...
Pořád se někam nemohu dostat, nebo se zasekávám...
Dost mě nasralo, že sem si nemohl převést vymakanou postavu z D2 (prakticky všeuměl), to je opravdu fail. Tak jedu nově za pure mága (ženu) a docela to jde, jen si nikoho nesmím pustit k tělu jinak je KO. Opruz když po třicáté opakujete jeden dungeon neboť vás tam vždy někdo vyklepe dalekonosným útokem...
Vždy prodávám i jinde.
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
je návod na DKS čiže ten by mal byť aj na datadisk
inak stýmy sejvami pekný fail
našťastie som DKS kúpil hned po kúpe Ego Draconis takže som sa moc nemusel vracať späť
je zaujímavé že DKS sa dá zohnať za cenu datadisku
podľa mňa veľmi dobré RPG a aj trošku neokukané, napr postava skáče ako lara croft a lezenie po rebríku je pekne zakončené ako aj dopad na zem
neviete niekto ako zapnúť AA
nejak nepomohol ani jeden návod z netu a z AA to vyzerá ešte lepšie
fakt by ma zaujímalo čo je to za trend nepodporovať AA v nových hrách, bud to blbne na AMD alebo pre zmenu na NV alebo pre istotu na oboch
inak stýmy sejvami pekný fail
je zaujímavé že DKS sa dá zohnať za cenu datadisku
podľa mňa veľmi dobré RPG a aj trošku neokukané, napr postava skáče ako lara croft a lezenie po rebríku je pekne zakončené ako aj dopad na zem
neviete niekto ako zapnúť AA
fakt by ma zaujímalo čo je to za trend nepodporovať AA v nových hrách, bud to blbne na AMD alebo pre zmenu na NV alebo pre istotu na oboch
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem Vengeance dohrál, ke konci už to byla nuda.
Netuší někdo jak se dostat za bariéru v Luxuriově domě?
http://www.youtube.com/watch?v=Y-CjLLbozgU
Netuší někdo jak se dostat za bariéru v Luxuriově domě?
http://www.youtube.com/watch?v=Y-CjLLbozgU
Vždy prodávám i jinde.
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Výborné a hlavně docela originální RPG, které by si možná zasloužilo větší pozornost a uznání. Hlavně slušný příběh a tvorba postavy mě hodně táhne. Nápad s bojovou věží a vylepšeníčka které nabízí je opravdu k nezaplacení. Možnost vytvářet si vlastní zombie je fakt síla. Vůbec hra mi přijde místama tak legračně zvrácená a chlípná. Mnoho vtípků či momentů se jen tak nevidí. Kde se na Divinity II hrabe nějaký trapný "Gothic" 4 či Dragon Age. Jedinou menší výtku mám ke grafice, která především ve venkovních lokacích už je kapku více zastarála. Ale hlavní je, že hratelnost je perfektní. Od zaklínače asi nejlepší singlové RPG.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě příjde grafika vcelku pořád slušná... (Dragon Knight Saga by měla mít vylepšenou grafiku)
Už jsem skoro přešel FoV a je to nářez RPG. Souhlasím s fILL-kILLem
Už jsem skoro přešel FoV a je to nářez RPG. Souhlasím s fILL-kILLem
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hráli jste Divinity 1 ? Navazujou na sebe?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
divine divinity 1 je skorej diablo like RPG
http://www.gog.com/en/gamecard/divine_divinity
http://www.gog.com/en/gamecard/divine_divinity
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na to jsem se neptal. Divinity 1 vlastním dvakrát, vím že to vypadá jako diablovka (ale s dialogy a lepšími questy atd), ale zajímá mě dějové propojení s dvojkou.Zda o něco přijdu když se vrhnu rovnou na dvojku.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck