Propojení více USB
- hpmini2133
- Nováček
-
Propojení více USB
Zdravím Vás,
Na PC mám 2 USB a chtěl bych se Vás zeptat zda je možné k nim připojit další (USB zařízení). Popřípadě zda můžu další USB připájet k tomu nynějšímu.
Děkuji za odpovědi.
Na PC mám 2 USB a chtěl bych se Vás zeptat zda je možné k nim připojit další (USB zařízení). Popřípadě zda můžu další USB připájet k tomu nynějšímu.
Děkuji za odpovědi.
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Propojení více USB
USB hub si kup
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- hpmini2133
- Nováček
-
JJ toto je řešení pokud bych to usb chtěl napojit externě jenže ja toto jedno USB chci napojit do PC. Proto se ptám na tento způsob:)
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď nechápu původní otázku
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- hpmini2133
- Nováček
-
Chápu blbě vysvětleno:)
mám usb kabel a na něm napojeno zařízení. tohle vše chci schovat do pc. Tak se chci zeptat zda mohu ten usb kabel napojit na stávající usb připájet bo tak ať mi zařízení funguje a usb port mám volný:)
mám usb kabel a na něm napojeno zařízení. tohle vše chci schovat do pc. Tak se chci zeptat zda mohu ten usb kabel napojit na stávající usb připájet bo tak ať mi zařízení funguje a usb port mám volný:)
- Ollie
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
NE! Pro tvoje použití je optimální použít USB bracket, a ten připojit do základní desky. "Headery" pro vyvedení dalších USB má dnes každá deska...
- hpmini2133
- Nováček
-
A kde ho mam hledat, ma to aj deska u netbooku
- Ollie
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, mohlo mi dojít že se dotaz týká netbooku
Tam nic takovýho možný není, zbývá ti jedině použít externí USB hub, hub do ExpressCard slotu, nebo vzít přímo USB signál z ExpressCard slotu...
Tam nic takovýho možný není, zbývá ti jedině použít externí USB hub, hub do ExpressCard slotu, nebo vzít přímo USB signál z ExpressCard slotu...
- hpmini2133
- Nováček
-
JJ tak ale express card slot mám tak jedině tak a je na internetu nějaký návod?
Díky
Díky
- sill
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.compuny.cz/redukce_pro_minipci-e.html
jestli chceš mohu ti tam i přiletovat jedno usb
jestli chceš mohu ti tam i přiletovat jedno usb
- hpmini2133
- Nováček
-
Aha a kam se usb letuje?
Popřípadě dá se ta redukce sbastlit doma?
Popřípadě dá se ta redukce sbastlit doma?
- sill
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
no ze starý desky vezmeš starý usb a naletuješ ho tam ( nebo z usb prodlužky)
- hpmini2133
- Nováček
-
neřekl jsi kam ho naletuju:)sill píše:no ze starý desky vezmeš starý usb a naletuješ ho tam ( nebo z usb prodlužky)
- termit256
- Začátečník
-
Co na to chces napojit?
Muzes se podivat jaky je v netbooku usb chip a jestli nema jeste dalsi nezapojene porty, pak to muzes napojit primo na nej a zustane ti volny i ten slot na karty. Jen bych tam nedaval neco co moc zere, napajeci system na to nemusi byt dimenzovany.
Muzes se podivat jaky je v netbooku usb chip a jestli nema jeste dalsi nezapojene porty, pak to muzes napojit primo na nej a zustane ti volny i ten slot na karty. Jen bych tam nedaval neco co moc zere, napajeci system na to nemusi byt dimenzovany.