zdravím, mám asus k50ij, přešel jsem na windows 7 a systém mi nenašel webku, a nic s tim neudělal ani jeden ze 4 ovladačů, co jsou na stránkách asusu k mému modelu na win 7, nevíte někdo?
a ještě taková maličkost, když jsem měl win xp, tak při zapínání ntb jednou zavrčela dvd mechanika, asi jako kontrola nebo nevím, nicméně s win 7 mi takhle zavrčí třikrát, myslel jsem jestli třeba víckrát nehledá mechaniku k bootování, tak jsem v biosu přehodil na první místo bootování hdd, a pořád to vrčí 3x
díky
win 7 webová kamera a hdd
Moderátor: Don
- lester555
- Nováček
-
- lester555
- Nováček
-
Re: win 7 webová kamera a hdd
tak webka je vyřešena, musel jsem ji povolit ve správci zařízení a w7 nemaj žádný soft na to tak jsem si musel doinstalovat vlastní od asusu
takže zbývá to opakující se kontrolování mechaniky, a přibyl ještě jedne problém: jednou za čas mi začne notebook pískat, vychází to vpravo pod numerickou klávesnicí, a jen někdy, třeba půl minuty píská a pak přestane, nezávisle na zátěži, zkoušel jsem RMClock a zapnout HLT co sem nkde vyčet, ale nepomohlo
EDIT: po restartu počítače už se HLT zaplo a nepíská, super, ale co s emi na tom nelíbí, že je procesor využit na 100%, nepovede to třeba k přehřívání když budu mít zároveň nějakou náročnou hru, nebo dokonce že by to nezvládal? chtělo by to nastavit vytížení jen o něco vyšší, než je to, při kterém začne pískat
takže zbývá to opakující se kontrolování mechaniky, a přibyl ještě jedne problém: jednou za čas mi začne notebook pískat, vychází to vpravo pod numerickou klávesnicí, a jen někdy, třeba půl minuty píská a pak přestane, nezávisle na zátěži, zkoušel jsem RMClock a zapnout HLT co sem nkde vyčet, ale nepomohlo
EDIT: po restartu počítače už se HLT zaplo a nepíská, super, ale co s emi na tom nelíbí, že je procesor využit na 100%, nepovede to třeba k přehřívání když budu mít zároveň nějakou náročnou hru, nebo dokonce že by to nezvládal? chtělo by to nastavit vytížení jen o něco vyšší, než je to, při kterém začne pískat
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
HLT je nouzové řešení, vkládá to prázdné instukce s nízkou prioritou, ale úbytek výkonu a nižší výdrž na baterku bude znát. pískajících NB je v poslední době hodně, můžeš to zkusit reklamovat...
více ZDE
více ZDE
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- lester555
- Nováček
-
reklamace nepřipadá v úvahu, počítač potřebuju k práci téměř denně, a jinou náhradu nemám
ale už jsem to vyřešil, nahodil jsem zptáky windows xp , sedmičky hezký, ale s tim pískáním by z okna šel buď počítač, nebo já
ale už jsem to vyřešil, nahodil jsem zptáky windows xp , sedmičky hezký, ale s tim pískáním by z okna šel buď počítač, nebo já