Šílený ping
Moderátor: Don
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Šílený ping
Zdravím.Moc tomu nerozumím
Máme v síti 10 počítačů, připojení 256 kbps - bezdrát a vše je napojené na firewall. Problém je v tom,že když se připojím např. na Gamezone a do hry Medal Of Honor....tak ve hře mám ping od 50 - 400 a pořád to lítá...takže prakticky nehratelné....někdy to i jede mezi 40- 80, což se ještě dá.....jen tak pro zajímavost známý na kabelu 64 kbps má v té hře ping cca 3 -20
Jinak rychlost připojení nekolísá a je stabilní....Nevíte čím to může být způsobené a jak tento problém vyřešit?? Díky
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To nevyřešíš, záleží to na zpoždění, které do toho vnesou všechny aktivní prvky na trase. Použitím příkazu tracert si můžeš zjistit přesně kudy to jde a jaké je zpoždění pro každý prvek (tj. jako ping). Můžeš tak odhalit co na trase to tak zpožďuje. Např. karneval se chubí tím, že nabízí supr ping pro hráče her a má pravdu. Oproti tomu wifi připojení je v tomto směru horší a hodnoty které popisuješ jsou běžný stav.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No jestli jste na tom s tim bezdratem tak jako my tady u nás (vid Draku
) tak jsme na tom podobne. Pingy vetsinou 20-30 a najednou to na sekundu totalne ztrati spojeni. Vypada to, že je to zarušeny nebo nevim. ztratovost uploadu je fakt dost vysoká
Neni nad WIFI providery
bych se z toho poblil........
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkoušel ten příkaz tracert na gamezone.....ty zpoždení byly celkem v pohodě až na jedno kde to hodilo cca 209 ms
Takže asi bude chyba tam,že?
Jinak v tom třetím sloupci byly údaje v rozmezí 2 - 40 ms, až na ten jeden 
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to přesně tak, "chyba" je tam. Zkusil jsem si to taky a mám ping cca 15ms, přes to GTS to neleze. No každopádně je možné, že je to jen dočasné a že se ta GTS mašinka zvetí.Orbithek píše:Tak jsem zkoušel ten příkaz tracert na gamezone.....ty zpoždení byly celkem v pohodě až na jedno GTS kde to hodilo cca 209 msTakže asi bude chyba tam,že?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak díky za informace...pomohli jste mi...pavel.minarik píše:Je to přesně tak, "chyba" je tam. Zkusil jsem si to taky a mám ping cca 15ms, přes to GTS to neleze. No každopádně je možné, že je to jen dočasné a že se ta GTS mašinka zvetí.Orbithek píše:Tak jsem zkoušel ten příkaz tracert na gamezone.....ty zpoždení byly celkem v pohodě až na jedno GTS kde to hodilo cca 209 msTakže asi bude chyba tam,že?