Připojení notebooku k wifi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Calderon
Nováček
Nováček

Připojení notebooku k wifi

Příspěvek od Calderon »

Dobrý den,

potřeboval bych poradit s nastavením WIFI připojení na notesu Acer Aspire TimelineX 5820TG. Koupil jsem si nový Modem router TD-W8901GB. Poskytovatel ISP mám O2.

Nastavení na stolní pc proběhlo dle instrukcí v manuálu. Informace v příloze.

Přečetl jsem si tento článek http://www.i4wifi.cz/inc/_doc/Pdf/wlan-info-02-cz.pdf. A stejně nevím, jak nastavit síť na notebooku. Jaké nastavit hodnoty atd.

Nastavení se bude rozhodně provádět přes webové rozhraní na adrese 192.168.1.1., ale tam nevím vůbec co mám dělat. Poradíte prosím. Viz. http://www.uloz.to/7181553/notebook-png

Ale wifi mi funguje, protože na HTC Desire jsi ji najdu, zadám heslo a připojím se, ale notebook prostě ne

Děkuju moc za všechny rady a pomoc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení notebooku k wifi

Příspěvek od LiveBomb »

Tak jestli ti fnguje wifi na telefonu, tak je nastavena spravne a neni treba ji nastavovat ne?
Melo by stacit na botebooku klinkout na ten "celadron" co nasel, zadat heslo a pockat az se pripoji...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Calderon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calderon »

LiveBomb píše:Tak jestli ti fnguje wifi na telefonu, tak je nastavena spravne a neni treba ji nastavovat ne?
Melo by stacit na botebooku klinkout na ten "celadron" co nasel, zadat heslo a pockat az se pripoji...
No to právě nejde :( se podívej na ten obrázek z uloz.to jak to vypada :(
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Ten obrazek je nejaka patlanina buvi ceho bez popisu. Takze otazka: Proc to nejde?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Calderon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calderon »

LiveBomb píše:Ten obrazek je nejaka patlanina buvi ceho bez popisu. Takze otazka: Proc to nejde?
Tam jsem dal tři výřezy obrázků, co mi ukazuje sítově centrum, atd.

Třeba mapa sítě tak tam vidíš, že nemám připojení k internetu. Nemusí se nějak nastavovat v routeru, ip adresa pro můj notes? Prostě nevím, jestli někde v nastavení je chyba nevím prostě :(
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Tak samozrejme by si mel bezdratovou sitovou kartu nastavit stejne jako se ti to povedlo u stolniho PC.
Me by sis ale zajimalo, co se stane kdyz kliknes na tu sit a zdas heslo (a zda ho vubec zadas)....
Calderon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calderon »

LiveBomb píše:Tak samozrejme by si mel bezdratovou sitovou kartu nastavit stejne jako se ti to povedlo u stolniho PC.
Me by sis ale zajimalo, co se stane kdyz kliknes na tu sit a zdas heslo (a zda ho vubec zadas)....
Po mě to heslo nechce na notebook, protože to napíše hned chyba při připojení a diagnostikovat. Takže k tomu zadání se vůbec nedostanu. A jak nastavím bezdrátovou sítovou kartu na notebooku?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

kdyz do startu napises "spravovat bezdratove site" najdes tam tu svoji sit? Pokud jo, zkus ji vymazat a pak se zkus pripojit znova...
Naposledy upravil(a) LiveBomb dne pát 31. pro 2010, 14:09, celkem upraveno 1 x.
Calderon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calderon »

LiveBomb píše:kdyz do startu napises "spravovat bezdratove site" najdes tam tu svoji sit? Pokud jo, zkus ji vymanzat a pak se zkus pripojit zonva...

Jo supr díky moc :) byli tam dvě vytořené mnou :) a teď když budu chtít přidat další notebook tak to bude stejný postup co :)
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Uz to vali? Podle me ses proste nekde na zacatku "utuk" v hesle....
Calderon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calderon »

LiveBomb píše:Uz to vali? Podle me ses proste nekde na zacatku "utuk" v hesle....
Jo uz to jde diky moc :) ja heslo nikde predtim nezadaval

ja jsem si vytvoril dve nove bezdrove site v nastaveni a pak to neslo :(
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“