co takto vytvorit chatovaciu miestnost
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co takto vytvorit chatovaciu miestnost
please 
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
- Wilik
- Administrátor

Re: co takto vytvorit chatovaciu miestnost
dockej casu...opasok píše:please
modul s chatem uz je vice mene pripraven, doladuji se posledni detaily... a az se XP master vrati z dovolene, tak (pokud nenastane nejaky problem) se tu chat objevi...
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CHAT? s prominutím ale to je HOVADINA. Na co? tohle je fórum a ne nějaká tlachárna

Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ACH MOJ BOZE AKY JE ROZDIEL MEDZI FORUMOM A CHATOM
taky isty tlacha sa tlacha sa tlacha sa stym rozdielom ze pri forume sa ti tlachanice uchovavaju co je lepsie ale ma to aj svoje nevyhody napr pri on-linovom tlachani komunikujes s clovekom /ak ma o to zaujem/ nepretrzite nemusis cakat kym si precita majl ze mu dosla odpoved a podobne hovadiny... to co chcem povedat je to ze je to je priamociarejsie a adresnejsie a Hades nevravis to iba preto ze si dostal take prava ake mas takze si zastavas forum v ktorom si dostal urcite miestecko
taky isty tlacha sa tlacha sa tlacha sa stym rozdielom ze pri forume sa ti tlachanice uchovavaju co je lepsie ale ma to aj svoje nevyhody napr pri on-linovom tlachani komunikujes s clovekom /ak ma o to zaujem/ nepretrzite nemusis cakat kym si precita majl ze mu dosla odpoved a podobne hovadiny... to co chcem povedat je to ze je to je priamociarejsie a adresnejsie a Hades nevravis to iba preto ze si dostal take prava ake mas takze si zastavas forum v ktorom si dostal urcite miestecko
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
- petr.dockal
- Nováček

-
Myslím, že to nebylo kvůli tomu že je moderátor. Protože se k PC dostanu občas, tak je pro mne Fórum naprosto ideální. A jak jsi psal, chat odebere příspěvky.. a odebrané příspěvky odeberou čtenáře a místo toho přibude další chatovací stránka... kde si bude 10-20 lidí psát.. Dle mého to PCT spíš ublíží než pomůže.
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neni lepší chatovat přes ICQ apod.? Když chat, tak si zajdi na atlas, xchat,... a tam si založ něco o počítačích. Tohle forum je celkem fajn tak proč mu ubírat návštěvnost.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Wilik
- Administrátor

No, jeste nez se to spusti, tak o tom probehne diskuze mezi administratory a samotnym vedenim... je treba zohlednit jeste trosku vic hledisek...
Myslim ale, ze by se tu chat mohl objevit - aspon testovaci provoz, ktery by se po urcitem case vyhodnotil a dal by se videlo.
Je faktem, ze chat odebere jiste procento prispevku, ale na druhou stranu by tam zase mohl nalezt odpoved na svuj dotaz nekdo, kdo specha a nema cas nebo moznost cekat nez se k jeho dotazu na foru nekdo vyjadri... na druhe strane bychom neradi, aby se chat zneuzival jen k jalovemu tlachani...
uvidime az to bude...
Myslim ale, ze by se tu chat mohl objevit - aspon testovaci provoz, ktery by se po urcitem case vyhodnotil a dal by se videlo.
Je faktem, ze chat odebere jiste procento prispevku, ale na druhou stranu by tam zase mohl nalezt odpoved na svuj dotaz nekdo, kdo specha a nema cas nebo moznost cekat nez se k jeho dotazu na foru nekdo vyjadri... na druhe strane bychom neradi, aby se chat zneuzival jen k jalovemu tlachani...
uvidime az to bude...
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Ja bych z toho taky strach nemel a ani si nemyslim, ze to bude nejak citelne ubirat prispevky, protoze bude stejne skoro furt prazdnej. Navic proc si o necem co se uz se do fora nehodi nepokecat dale na chatu, kdyz bude zajem ?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- djyoyo
- Nováček

- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
fiha aku debatu to to rozprudilo tak toto som vazne necakal
reakcie na.
petr.dockal - ked si myslis ze je pre teba lepsie ked casto k internetu nechodis pozerat neviem kolko krat tyzdenne toto forum a citat vsetky clanky a odpovede hmm zaujimave ked sa v tom vyzivas branit ti v tom nebudem..../dal by sa spravit s chatu aj nejaky log subor ktory by si si stiahol a mohol by si si citat do aleluja ak by si niekomu chcel poradit vsak poznas jeho nick tak mu mozes posielat odpoved tam/
karf - Neni lepší chatovat přes ICQ - nie nie je som zvedavy keby si mal problem s nejakou periferiou alebo tak a nevedel by si dobre jazyky tak mas na icq hned dva problemy 1.najst cloveka ktory ti s tvojim problemom pomoze /tuto to mas iste dikes ALL who cares /ozaj preco ste este nespravili Nidza spravcom nejakej miestnosti ide mu to tu sqle je vidiet ze ma vedomosti aj zaujem / 2. jazykova bartiera
Jiri Drak, suleky - pozitivne myslenie
ako zameral som sa na to ze chat a basta ale tak to neni tiez si myslim ze ked si chcem pochatovat tak si vyhladam ine stranky, programy ale zase niekedy mi to tu chyba kolko krat ked pisem prispevky do danej temy tak su uz aktualne a nikto uz ich necita kazdou formou pomoci ukazujeme svoje vedomosti nadobudnute v odbore informacnej technologie tu nejde predsa o to kolko kedy ako mal dal prispevkov do tohto forumu ale ako to uzivatelom pomohlo ked je toto forum pre nich uzitocne a vidia ze tu maju ludia chut a vedomosti riesit ich problemy takze nielenze sa sem budu radi vracat ale aj daju referencie dalej - a o to tu ide prisposobit forum uzivatelom. nemyslite /p.s osobne sa vsak priklanam k alternative ,,zatial,, bez chatu ozaj adminy doplne do tejto stranky hlasovanie o chat dikes /uz dopredu viem ako to skonci ale preco sa o to nepokusit no nie
reakcie na.
petr.dockal - ked si myslis ze je pre teba lepsie ked casto k internetu nechodis pozerat neviem kolko krat tyzdenne toto forum a citat vsetky clanky a odpovede hmm zaujimave ked sa v tom vyzivas branit ti v tom nebudem..../dal by sa spravit s chatu aj nejaky log subor ktory by si si stiahol a mohol by si si citat do aleluja ak by si niekomu chcel poradit vsak poznas jeho nick tak mu mozes posielat odpoved tam/
karf - Neni lepší chatovat přes ICQ - nie nie je som zvedavy keby si mal problem s nejakou periferiou alebo tak a nevedel by si dobre jazyky tak mas na icq hned dva problemy 1.najst cloveka ktory ti s tvojim problemom pomoze /tuto to mas iste dikes ALL who cares /ozaj preco ste este nespravili Nidza spravcom nejakej miestnosti ide mu to tu sqle je vidiet ze ma vedomosti aj zaujem / 2. jazykova bartiera
Jiri Drak, suleky - pozitivne myslenie
ako zameral som sa na to ze chat a basta ale tak to neni tiez si myslim ze ked si chcem pochatovat tak si vyhladam ine stranky, programy ale zase niekedy mi to tu chyba kolko krat ked pisem prispevky do danej temy tak su uz aktualne a nikto uz ich necita kazdou formou pomoci ukazujeme svoje vedomosti nadobudnute v odbore informacnej technologie tu nejde predsa o to kolko kedy ako mal dal prispevkov do tohto forumu ale ako to uzivatelom pomohlo ked je toto forum pre nich uzitocne a vidia ze tu maju ludia chut a vedomosti riesit ich problemy takze nielenze sa sem budu radi vracat ale aj daju referencie dalej - a o to tu ide prisposobit forum uzivatelom. nemyslite /p.s osobne sa vsak priklanam k alternative ,,zatial,, bez chatu ozaj adminy doplne do tejto stranky hlasovanie o chat dikes /uz dopredu viem ako to skonci ale preco sa o to nepokusit no nie
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to opasok: to že jsem moderátor téměř nic neznamená, aspoň ne co se týče této diskuze a chatu samotného. Chat je prostě nevhodný v každém případě, netvrdím že by se neměl spustit na pár dní na test ale myslím že se moc neujme. Pokud chceš s něčím rychle poradit, máš tam položku ICQ, stačí se zaměřit na konkrétního člověka (třeba moderátora sekce do které by dotaz patřil) a ani nepotřebuješ chat
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vsak prave o tom som hovorilHADES píše:to opasok: to že jsem moderátor téměř nic neznamená, aspoň ne co se týče této diskuze a chatu samotného. Chat je prostě nevhodný v každém případě, netvrdím že by se neměl spustit na pár dní na test ale myslím že se moc neujme. Pokud chceš s něčím rychle poradit, máš tam položku ICQ, stačí se zaměřit na konkrétního člověka (třeba moderátora sekce do které by dotaz patřil) a ani nepotřebuješ chat
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Nemůžu si pomoct, ale chat na PCT není dobrý nápad. Ti nejzanícenější fanoušci do kompů budou všechno řešit na chatu (protože je to nejrychlejší) a fórum přijde o podstatnou část takových těch "čerstvo-pocitových" příspěvků typu "Vyšly nové Detonátory, brutální nárust výkonu" apod. Člověk, který si tohle bude chtít přečíst, protože ho to také zajímá, ale nemá přes den dost času nebo možnost trvalého, časově neomezeného připojení k netu, bude mít jaksi smůlu, protože - jak je známo - 95% příspěvků na chatu bude narozdíl od fóra dávno pryč.
Veterán
- petr.dockal
- Nováček

-
- jago
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: