CoolerMaster Elite 340

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
-frost-
Začátečník
Začátečník

CoolerMaster Elite 340

Příspěvek od -frost- »

Zdravím.

Chtěl bych vás poprosit o pomoc s výběrem skříně. Můj stávající case mám už něco málo přes 8 let, tudíž bych chtěl pořídit něco nového. Koukal jsem hlavně na skříně typu miniTower pro microATX desky. Mým favoritem je CoolerMaster Elite 340. Je to case, se kterým bych si pak ještě trochu pohrál. Mám na mysli vyřezání špatně perforovaných plechů na intake a outtake pozicích. Dál bych si ještě dokoupil odhlučňovací pěnu. Mým cílem je sestavit pokud možno co nejtišší PC, s dobře řešeným airflow. Na výše zmíněné in a outtake pozice bych šoupnul 2x Noctua NF-S12 (ještě řeším zda výkonnější FLX verzi, nebo pomalejší, ale tišší ULN).

Jde mi o to, jestli je tahle case dobře zvolená pro mé účely. Cena case by se měla pokud možno pohybovat kolem 1k...

Díky za rady
shelby_nr
Čestný člen
Čestný člen

Re: CoolerMaster Elite 340

Příspěvek od shelby_nr »

Do tej ceny (a miniTower-ov) nie je z čoho vyberať čiže tá CM bude ok. Riešením by mohla byť Fractal Define Mini...ale zatiaľ nie je známa cena (ktorá bude zrejme tiež priaznivá hlavne vzhľadom na konkurenciu) ani dostupnosť.
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
-frost-
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od -frost- »

Ten Fractal vypadá hodně zajímavě. Už dřív jsem koukal po jeho větším bráškovi R2, jenže pro moje účely je příliš velkej a docela drahej. A netušíš aspoň přibližně, kdy by se měl objevit na trhu?
shelby_nr
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od shelby_nr »

...ževraj: "Výrobca má už s predošlými s produktmi taký úspech, že nestíha vyrábať" čiže ťažko povedať...môžme len dúfať, že čím skôr
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“