Zdravim,
mam takyto problem s mojou zostavou. Pocitac sa pri beznej praci vo windowsoch akokeby samovolne restartuje ale uz nenabootoje. Po vypnuti a zapnuti PC zacne bootovat, zobrazi POST a v roznych fazach bootovania opat zamrzne, vypne sa monitor pretoze nedostava ziaden signal, rozbehne sa chladic na grafike a treba znovu resetnut. Toto so opakuje niekolko krat az sa nakoniec podari nabootovat, vo win7 sa zobrazi hlaska System windows bol obnoveny po zavaznej chybe a potom PC pracuje korekne nahodne dlhy cas, niekedy cely den, niekedy par minut.
Moja zostava:
Biostar TPower I45
Core 2 Quad 6600
4x2GB DDR2 ADATA
ASUS ATI Radeon HD5870
Enermax Liberty 500W
Vedel by niekto poradit kde by mohol byt problem?
Dakujem
Samovolny restart a neschopnost nabootovat
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- kyleah
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Samovolny restart a neschopnost nabootovat
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 cooled by Noctua NH-U12F Motherboard: Biostar TPower I45 RAM: 4x2GB MB DDR2 A-Data Extreme 800+ VGA: ASUS ATI Radeon HD 5870 HDD: WD Caviar Black 1GB SATA II Sound: SB Audigy 2 ZS CASE: Coolermaster Dominator PSU: Enermax Liberty 500W LCD: Samsung 2232BW
- X-COM
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samovolny restart a neschopnost nabootovat
To vypadá na vadnou základní desku.
Vyzkoušej jednotlivé komponenty v jiném počítači, abys vyloučil, že to je jimi.
Vyzkoušej jednotlivé komponenty v jiném počítači, abys vyloučil, že to je jimi.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- kyleah
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
problem stale pretrvava a nenasiel som pricinu. Pocitac stuhne a monitor hlasi "no signal" nahodne pri pozerani videa, pri hrani hry ale aj pri beznej praci na PC. Spravilo to zoparkrat dokonca v BIOSe. Vyskusal som novy zdroj, ramky, odpojil vsetky disky, vybral zvukovku a nic nepomohlo. Jedine dva komponenty ktore momentalne pripustam je graficka karta alebo zakladna doska. Zial nemam moznost vyskusat inu dosku/grafiku. Je moznost inak zistit ktory z tychto dvoch komponentov je zly?
dakujem
dakujem
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 cooled by Noctua NH-U12F Motherboard: Biostar TPower I45 RAM: 4x2GB MB DDR2 A-Data Extreme 800+ VGA: ASUS ATI Radeon HD 5870 HDD: WD Caviar Black 1GB SATA II Sound: SB Audigy 2 ZS CASE: Coolermaster Dominator PSU: Enermax Liberty 500W LCD: Samsung 2232BW
- Alfajk
- Začátečník
-
pokud to dela i v biosu,je to na 99% deska
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- kyleah
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
dalsi zaujimavost. pokial vymenim grafiku za 6970 tak ide vsetko v poriadku. Takisto moja 5870 ide v poriadku v inom PC s inou zakladnou doskou. Moze byt problem v kompatibilite dosky a grafiky?
dakujem
dakujem