Blikající / chybějící textury v Sands of Time

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Aros
Začátečník
Začátečník

Blikající / chybějící textury v Sands of Time

Příspěvek od Aros »

Zdravím, nevím přesně akm by bylo nejvhodnější zařadit tento přízpěvek, ale myslím, že teda asi sem.

Po delší době jsem si zase nainstaloval Prince of Persia : Sands of Time (Steam verze). A mám hromadu problémů. Předně tam byl nějaký problém, že všude byla mlha a nebylo nic vidět. To jsem si zvládl vygooglovat a úpravou konfiguráku se to vyřešilo. Další porblém ale je, že tak jako by chybí textury. Většinou jde o trávu, která trčí ze země (teda nemyslím texturu trávy na zemi, ale transrarentní texturu těch stébel). Pak to jsou ještě různé další drobné věci. Ale hlavně ta tráva. Nicméně nemůžu říct, že to vyloženě chybí. Občas to problikne a ta tráva tam na zlomek sekundy je. Jinak je tam černo. Zkoušel jsem to googlovat, ale bez úspěchu.

Win7 64bit
GTX460

Jinak ovladače jsou: 263.06 . Zkusím i ty poslední WHQL, ale moc tomu nevěřím, tak už to píšu teď než se mi to stáhne (jede mi to teď hrozně pomalu...)
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Aros
Začátečník
Začátečník

Re: Blikající / chybějící textury v Sands of Time

Příspěvek od Aros »

Tak teda zkusil jsem úplně první ovladače podporující GTX460 a kupodivu to asi funguje...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
ShadowSong
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ShadowSong »

ovladace 263 boli myslim len pre radu 5xx
Cpu:Intel E7400@4Ghz+noctua nh-c12p se14,Gpu:GTS250,MB:Asus P5Q SE2,Ram:Geil 2+2gb,Psu:Forton Blue Storm II 500W
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Jenže to byl developer driver, potřebuji ho kvůli CUDA SDK... A ty jsou číslovány trochu jinak.

Každopádně ani hráčské WHQL předtím nešly. Musel jsem tam dát opravdu ty první, které pro GTX460 vyšly...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“