pri hrach narocnych na procesor, pri komprimaci... to je poznat
na hry staci 4 GB a na vsetky bezne veci staci tiez uplne
naco budes pouzivat PC ked potrebujes 6GB RAM?
Dobrý den, mám procesor amd phenom x4 955 , mám takovej prográmek kterej mě zvýší GHZ na procáku, ,,přetaktoval" jsem to program CPU LEVEL UP , ale když zapnu pc , tak mě to žádnej problém nedělá ve hrách nic žádnej problém, jeno mě to při startu hodí vedle hodin takovej zvoneček na kterej když kliknu tak se zobrazí taková tabulka, která mě píše že mám něco udělat na EPU . Kdyby někdo věděl co s tím, tak mě prosím odepište. Děkuji.
EPU je software od ASUSu pro computer power management (čili šetření energií). Nefunguje proto, že jsi při přetaktování změnil napětí a ten software neví, jaká napětí má zvolit při změnách frekvencí procesoru, proto řve. Vypni ten software, ať se po startu nespouští, a máš pokoj.
Vymenil sem Cm hyper 212 se dvema 120mm za CM V6GT a teplota v iddle mensi o 10°C a chladic je i daleko vic tichej.
Vsem doporucuju...V zatezi sem to zatim netestoval.
EDIT:V iddle to chladi prakticky pasivne.Vetraky se skoro netocej a stejne mam -10°C
Mám Phenoma II X4 955BE a chci se zeptat jaký chladič by k němu byl nejlepší? Boxovaný mi ti uchladí na cca. 37°C/50°C ale příjde mi že moc řve. Chtěl bych nějaký chladič do 1000Kč
Má tu někdo nový batch Denebů s pouze trojmístným značením???? Ten CPU bych chtěl sehnat, nejlépe taktovatelná AMDčka s stabilní frekvencí 4300-4600 MHz na vzduchu!
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora