Výběr LCD - rozhodnuti
Moderátor: maXXmilian
- smrtka.smety
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Výběr LCD - rozhodnuti
Zdravím,
vybírám si LCD monitor, líbí se mi http://www.alza.cz/19-philips-192e2sb-00-d188604.htm a http://www.alza.cz/asus-vh192d-d125960.htm ale nemohu se rozhodnout.
Který z nich byste mi doporucili? Na PC koduji www stranky (je to me hobby), obcas photoshop a nejake ty hry.
Nepiste mi prosim at koupim monitor x, ktery ma o par palcu vice a stoji o par stovek vice, chtel bych se vejit do 2.5K s postou.
vybírám si LCD monitor, líbí se mi http://www.alza.cz/19-philips-192e2sb-00-d188604.htm a http://www.alza.cz/asus-vh192d-d125960.htm ale nemohu se rozhodnout.
Který z nich byste mi doporucili? Na PC koduji www stranky (je to me hobby), obcas photoshop a nejake ty hry.
Nepiste mi prosim at koupim monitor x, ktery ma o par palcu vice a stoji o par stovek vice, chtel bych se vejit do 2.5K s postou.
- muliku
- Začátečník

Re: Výběr LCD - rozhodnuti
Vem ten Phillips, uz jen kvuli tomu, ze ma digitalni vstup, narozdil od toho Asusu
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
počkej, mám určitou informaci hraničící s jistotou, že se ve velmi brzké době na jednom eshopu objeví výprodej 22" full HD monitoru DELL s hdmi a dvi, takže když vyčkáš cca do 5.1 tak by si ho mohl mít za i s poštou 2500, což se stejná cena jako tyhle ale o 3 palce věčí. 
edit: ne tak bude nejspíš stát 2490 včetně DPH a bez pošty, ale i tak bych to zvážil je to bych řek parádní cena, ještě nedávno stával přes 4k
edit: ne tak bude nejspíš stát 2490 včetně DPH a bez pošty, ale i tak bych to zvážil je to bych řek parádní cena, ještě nedávno stával přes 4k
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- muliku
- Začátečník

mno ja jeden ten Dell beru 
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
nojo, kdo nekoupil prohloupil, zájem byl velký a tak přišlo logické zdražení. ono se to prodá stejnak
- smrtka.smety
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaj pozdě
Už je doma... pořád sem si to říkal, počkej, budou slevy, ale neodolal jsem
- muliku
- Začátečník

Myslite ze to budu mit taky drazsi? obedal jsem ho vcera kdyz byl jeste za 2500, ale jeste mi ho neodeslali.. tak aby pri tom odesilani nenastavili take vyssi cenu.
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
nn za co si objednal za to dostaneš 
- muliku
- Začátečník

uffff, tak jeste ze jsem obednaval uz vcera 
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
no a to ještě nevíš že uplně půůvodně stál ten panel ještě o kilo míň 
ale to sem si moh koupit tak možná já
ale to sem si moh koupit tak možná já