Výběr LCD - rozhodnuti

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
smrtka.smety
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Výběr LCD - rozhodnuti

Příspěvek od smrtka.smety »

Zdravím,
vybírám si LCD monitor, líbí se mi http://www.alza.cz/19-philips-192e2sb-00-d188604.htm a http://www.alza.cz/asus-vh192d-d125960.htm ale nemohu se rozhodnout.

Který z nich byste mi doporucili? Na PC koduji www stranky (je to me hobby), obcas photoshop a nejake ty hry.

Nepiste mi prosim at koupim monitor x, ktery ma o par palcu vice a stoji o par stovek vice, chtel bych se vejit do 2.5K s postou.
muliku
Začátečník
Začátečník

Re: Výběr LCD - rozhodnuti

Příspěvek od muliku »

Vem ten Phillips, uz jen kvuli tomu, ze ma digitalni vstup, narozdil od toho Asusu
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

počkej, mám určitou informaci hraničící s jistotou, že se ve velmi brzké době na jednom eshopu objeví výprodej 22" full HD monitoru DELL s hdmi a dvi, takže když vyčkáš cca do 5.1 tak by si ho mohl mít za i s poštou 2500, což se stejná cena jako tyhle ale o 3 palce věčí. 8-)

edit: ne tak bude nejspíš stát 2490 včetně DPH a bez pošty, ale i tak bych to zvážil je to bych řek parádní cena, ještě nedávno stával přes 4k
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

tak tady ho máš, ale spěchaj nebudou :)
http://www.alza.cz/22-dell-st2210-cerny-d205229.htm
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

mno ja jeden ten Dell beru :)
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

nojo, kdo nekoupil prohloupil, zájem byl velký a tak přišlo logické zdražení. ono se to prodá stejnak
smrtka.smety
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrtka.smety »

Jaj pozdě :( Už je doma... pořád sem si to říkal, počkej, budou slevy, ale neodolal jsem
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Myslite ze to budu mit taky drazsi? obedal jsem ho vcera kdyz byl jeste za 2500, ale jeste mi ho neodeslali.. tak aby pri tom odesilani nenastavili take vyssi cenu.
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

nn za co si objednal za to dostaneš :-)
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

uffff, tak jeste ze jsem obednaval uz vcera :-D
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

no a to ještě nevíš že uplně půůvodně stál ten panel ještě o kilo míň :-D

ale to sem si moh koupit tak možná já :-D
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“