chlazení

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
chad
Začátečník
Začátečník

chlazení

Příspěvek od chad »

Mám tento comp
http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=21163
a grafiku nvidia geforce 7600 gs s pasivnim chladičem.potřebuji poradit s větráním.jak nejlépe chladit?
muliku
Začátečník
Začátečník

Re: chlazení

Příspěvek od muliku »

Jaky ma ta grafika teploty? Tady by mozna stacil vetrak do bocnice..
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
chad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chad »

Nevim nemam na to program.nevim jakej se na to používá.ale pořád se mi roztáčí chladič CPU
chad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chad »

Tak jsem našel speedfan.ten mi měří
CPU -128c
GPU 76c
Local 36c
Remote 2 62c
HD 54c
shelby_nr
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od shelby_nr »

Použi napr. GPU-Z, AIDA 64(Everest), GPUshark...atď. Speedfan dosť často ukazuje blbosti.
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
chad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chad »

GPU-Z mi ukazuje teplotu GPU 76C
chad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chad »

A dá se připojit větráček na přípojku od flopy,když mm na základovce jen dvě přípojky?
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

ano.....cerny na cerny, a cerveny od ventilatoru na cerveny nebo na zluty na konektoru(5/12V) na flopynu
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Nebo taky jeste existuje rozdvojka na ty 4piny na zakladovce - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65004
Ale pokud budes chtit vetracek s konstantnimi otackami postaci ta floopyna
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
chad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chad »

jj takže přední větrák fouká dovnitř a zadní ven?
chad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chad »

Ale ta rozdvijka mi rozdělí proud ne?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

doporucuji zaklady elektra (byt i ze zakladky). "rozdvojka" ti proud nerozdeli. resp ano, ale ne mezi jednotlivymi fany. budes tam mit porad napeti 12V. akorat proud ( I ) ze zdroje a do nej se bude delit. coz nevadi :)
chad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chad »

Tak jsem přidal přední větrání ale GPU mam stále na 67C.Jen nevím jestli je to GPU na grafické kartě,nebo na základovce?
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

GPU je v podstatě grafická karta ;)
chad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chad »

Takže větráček na grafickou kartu.A když mam Nvidia geforce 7600 gs s pasivním chlazením,jde to nějak předělat?
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“