Chtěl bych si udělat vlastní "hru" už jsem kdysi něco takovýho viděl, nevím přesně adresu, ale šlo o to registrovat se a poslat svůj vygenerovaný odkaz známím, když ho někdo otevřel přičetl se bod... nakonec byla statistika, kdo má nejvíc vyhrává, ve zkratce...
poradíte mi někdo jak na to?
Webová "hra" na principu nasbírat co nejvíc "referentů"
- i.am.one
- Nováček

-
- Frostys
- Začátečník

-
Re: Webová "hra" na principu nasbírat co nejvíc "referentů"
Dej na tu stránku počítadlo návštěv 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- i.am.one
- Nováček

-
tak tuhle radu jsem fakt nepotřeboval...
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nic těžkého, ale náročného na databázi.
Příjdeš, zaregistruješ, dostaneš nějaké ID. Pak máš adresu s IDčkem toho, pro koho hlasuješ,
např: http://www.tvujweb.cz?osoba=156
Pak ale musíš ošetřit aby nemohl jeden uživatel hlasovat furt, aby nedal refresh stránky co 5s a to jelo...
Takže mít někde tabulku, kde budeš ukládat IP adresy, a když zahlasuje, tak ho tam vložit, a třeba po hodině smazat, nebo po jednom dni... Nic těžkého
Edit:\\ Proč je to odkaz, i když jsem to neuzavřel do [url] ?
Příjdeš, zaregistruješ, dostaneš nějaké ID. Pak máš adresu s IDčkem toho, pro koho hlasuješ,
např: http://www.tvujweb.cz?osoba=156
Pak ale musíš ošetřit aby nemohl jeden uživatel hlasovat furt, aby nedal refresh stránky co 5s a to jelo...
Takže mít někde tabulku, kde budeš ukládat IP adresy, a když zahlasuje, tak ho tam vložit, a třeba po hodině smazat, nebo po jednom dni... Nic těžkého
Edit:\\ Proč je to odkaz, i když jsem to neuzavřel do [url] ?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min