Radeon 3870 prehrievanie

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
MA-TO
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Radeon 3870 prehrievanie

Příspěvek od MA-TO »

Zdravim mam problem s touto kartou a uz si neviem rady. kupoval som novy PC Phenom X6 + asrock 890GX EXTREME3, v starom PC som mal Sapphire radeon 3870 s jednoslotovym chladenim, mal som moznost zohnat druhu taku istu za dobru cenu a vzdy so mchcel skusit crossfire tak som ju zobral. Najprv sa zdalo vsetko ok ale neskor sa mi primarna karta zacala prehrievat pri L4D2, COD black ops (pri tychto hrach kvoli teplote padal aj ovladac) a este aj nfs hot pursuit, vo vsetkych hrach mala okolo 105 a viac stupnov druha karta pri tom mala okolo 80°C. Tak som skusil menit pastu na oboch kartach, nepomohlo, vymenil som karty v slotoch ani to nepomohlo skusil som dat len jednu kartu (ktoru kolvek) vysledok rovnaky, nehcal som len kartu v slote nizsie, stale hriala, pridal dalsi ventilator, skusil starsie ovladace.... Uz neviem co mam skusit, ak by ste niekto nieco vedeli tak budem vdacny za kazdu radu.
Syrius
Nováček
Nováček

Re: Radeon 3870 prehrievanie

Příspěvek od Syrius »

Já mam taky 3870 a zjistil jsem ze kdyz se prehreje karta tak ventilator porad bezi jen 20 % i když má teplotu 80 stupnu. Proste vetrak se nereguluje tak jsem stahl Ati Tray Tools a tam jsem si nastavil otačky ventilatoru a všechno je OK při hraní mám teploty ted 65 stupnu
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“