Převod MKV -> AVI

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Převod MKV -> AVI

Příspěvek od SpeedyGT »

Zdravím, potřebuji program co umí následující:

Převést MKV do AVI, při určitém rozlišení, bitrate. U více audio-stop možnost výběru kterou stopu přidat. Pokud možno využití všech jader u i7.

btw: Format Factory nějak hapruje, některá HD videa mi nebere. Xilisost MKV Converter je zase šíleně pomalej..atd.

Díky za tipy
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Převod MKV -> AVI

Příspěvek od beardie »

neprzni hdcka, stiahni si to v xvide priamo
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ono hlavne to i s i7 bude trvat pekelne dlouho...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaximusCZECH »

Mám prosbu. Jsem laik. Když mám film v BRripu v rozlišení 1080p nebo 720p a předělám ho přes ConvertXtoDVD na jedno obyčejné dvd, tak se mi sníží rozlišení na obyčejné dvd nebo zůstane počet řádku stejný a jen se sníži kvalita obrazu? Nevím, jestli jsem to napsal správně. Jde mi o to, že nemám na domácím kině BR přehrávač a tak mi zbývá jen ten rip předělat na to dvd a přehrát jako normální dvd. Má cenu se dívat na překonvertované hd ripy nebo rovnou na film ve full kvalitě dvd?

Nebo existuje nějaký externí přehrávač, který bych propojil přes HDMI s TV a díval se ve full kvalitě.

Děkuji za rady!
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

mas nekolik moznosti... bud dvd, nebo propojit pc s TV, nebo poridit nejaky sitovy prehravas, spojit ho s pc a prehravat pres nej. a nebo HD prehravac s HDD, nahrat na nej videa a prehravat. predelavat HD do DVD nema smysl.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaximusCZECH »

Můžu propojit TV a PC, ale to pak je spotřeba jak blázen :-) Navíc, PC je docela hlučné :-( Nemáš tip na nějaký přehrávač s HD a HDD? Díky za odpověď
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“