3xmonitor

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

3xmonitor

Příspěvek od Ajťák »

hodil by se mě třetí monitor, ale mám tu celkem novou GK 5770 tak nechci utráce ranec za jinou, napadá mě sehnat nějak levně ati firePro na aukru, ale buhví kdy se tam něco oběví, nevíte někdo o nějakym levnym a spolehlivym řešení? stačí mi jeden monitor navíc ke stávajíc GK tj. 2 na 5770 a jeden na něčem jako je firepro
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: 3xmonitor

Příspěvek od Smith »

Nepotřebuješ další grafiku, ATi 5770 podporuje 3 monitory.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

no ale já tam nemám display port, a mám dojem že tohle jede jenom u grafik s DisplayPortem, jako já tu mám monitorů asi pět tak to můžu vyzkoušet, ale podle mě mám bez DP smůlu.

EDIT: tak sem to vyzkoušel a samozřejmě to nejde (3 monitory naráz), to pujde podle mě jenom nějak s tim displayportem, kterej ale na kartě ani na monitorech nemám, chce to asi nějakou levnou dodatečnou kartu no
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

alebo redukciu
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

no jasně redukce, ale já nemám na GK display port výstup, takže nemám co redukovat :-DD
teď sem na to koukal a voni to tam mají jako clone, ale to sem ani nezkoušel to mi je naprd, já potřebuju 3 nezávislý panely. jako je dualview, tak tripleview nebo tak něco.

takže google
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=57

Ve snaze učinit Eyefinity dostupnější představil PowerColor adaptér z DisplayPort na DVI. Jak totiž možná víte, abyste mohli technologii Eyefinity rozjet, potřebujete alespoň jeden panel zapojit do DisplayPortu a zdaleka ne každý panel je tímto rozhraním vybaven. To tato redukce řeší. Koncová cena nebyla stanovena, dá se ale předpokládat, že naše peněženky příliš nezatíží.

a moje karta
http://www.alza.cz/asus-eah5770-2di-512md5-d153385.htm

:x :x :x achjo mohl sem připlatit litra a mít něco s výstupem na tři monitory, takhle mám smůlu béeee
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

takže pokud tohle náhodou čte někdo, kdo má 5750 s DisplayPort konektorem a má jí jako já zhruba rok starou a ještě v záruce, tak sem ochotnej vyměnit bez jakýchkoliv doplatků, mě o herní výkon nejde, já stejnak nehraju skoro vůbec.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ahoj, sapphire 5770 flex by mel umet 3 monitory po dvi, ma to jinak zapojeny nez bezny 5770. dela i prevodnik z Display portu na DVI, ale stoji celkem dost.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“