Homefront

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
veteran13
Začátečník
Začátečník

Homefront

Příspěvek od veteran13 »

FPS akce z budoucnosti, kdy jsou USA okupovány Severní Koreou. Hra by měla být "unikátní" v tom, že to nebude koridorovka jako COD, ale budete si moct po bojišti jít realtivně svobodně, zastavit se poklábosit s domorodci apod. Na hře pracuje studio THQ.

http://www.hrej.cz/preview/homefront-2574/
http://www.gamepark.cz/homefront_389416.htm

backstory trailer: http://www.youtube.com/watch?v=D5yyWZ2Z6Ps
teaser: http://www.youtube.com/watch?v=7-Sy0CXxmfc

hra se dá předobjednat(na steamu za 49,90E) a předokládané datum vydání je březen 2011
Naposledy upravil(a) veteran13 dne ned 9. led 2011, 01:09, celkem upraveno 1 x.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
heroik
Začátečník
Začátečník

Re: Homefront

Příspěvek od heroik »

Tak vypada to na celkem solidní pařbičku, ale "unikátní v tom, že to nebude koridorovka jako COD, ale budete si moct po bojišti jít realtivně svobodně" ? Vždyť pokud se nepletu, tohle bylo už u spoustu her...Crysis, Far Cry 2, ......
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Jejda sesmolit ty kecy není sradna, a nato že to má být ve stylu COD to prostě unikum je :)
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

nechápu :oops: buď to prostě bude ve stylu crysis, fc2 apod, nebo ve stylu cod, moh apod..ne snad?
flamb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flamb »

No, anebo něco mezi. Když vezmeš CoD a dáš mu větší volnost, tak ti automaticky nevznikne Crysis nebo Far Cry. Tenhle jejich reklamní výmysl spíš zavání snahou udělat Armu (ne, že by se jí inspirovali) s arkádovější hratelností. Což by ve výsledku nemusela být vůbec špatná věc. Obávám se ale, že to stejně bude koridorovka, kde člověk akorát dostane trochu prostor k plánování. Každopádně to nevypadá beznadějně.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dohráno, v podstatě se to mohlo jmenovat Call of Duty: Homefront, hry si jsou velice podobné. Délka hry cca 4 ža 5 hodin, nepočítal jsem to, ale opravdu je to dost málo. Hraje se to ale opravdu dobře, jen si myslím, že z toho tématu šlo udělat mnohem víc.

8/10
Goldnoob team proud member!
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

nevím no, moc se mě ta hra nelíbí.. takovej divnej engine, náročný to docela je na hardware a žádná fyzika tam není, textury rozplizlý, celkově to vypadá divně.. a hlavně tam musí být nějaký aim asist, to není možná jak tam lítaj ty hlavy, člověk míři trochu vedle a šup hlava

hodnocení tak 5/10
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Na čem jsi to hrál? Mě to na E7200 @ 3.6 GHz a HD4870 800/4200 přišlo v pohodě hratelné na max. ve hře v rozlišení 1280*1024 a to mám už docela zastaralej HW. A grafika mi také přišla pěkná :)
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Mě přišla grafika taky docela slušná, myslím tím na dnešní poměry :sad: . Při nastavení 4xAA + vše na high se mi fps držely v rozmezí 40-60 (hraju v 1920x1080). Akorát zamrzelo, že za dva večery bylo hotovo.... :x mno... alespoň je co hrát než bude Crysis 2.......
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

jako náročná.. padalo to i pod 50 fps občas.. jinak i5 4 ghz, 4 gb ram, hd 6970(oc).. jako neříkám, že grafika byla tak hrozná, ale na dnešní dobu už nic moc :P
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

No tak jsem si to zahrál na nejtěžší obtížnost. No musím říct už dlouho jsem nic horšího nepodkal hratelnost jen 4:46hod to si dělají srandu. Nastavení na Very High. Shadow - high, Shader - high, AA 4x jinak vše max hra mi jela průměrně 32,8FPS. No když jsem hru vyděl na fotkách tak jsem si říkal to pojede tak 60FPS a ono prdlajs. 8-) Jako není to špatné ,ale grafika se mi moc nelíbí a délka hry též ne. Otočíte v pohodě za jediný den :-D
6,8 - 10 :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

S moji sestavou viz popis hra bezi cca 60FPS ale jsou mista kde to pada k 29FPS a to uz mi neprijde plynule. Takze jsem snizil stiny a vypnul vyhlazovani a filtrovani a uz to je podstatne lepsi. Hraji v 1680x1050 na full az na to AA a AAF a snizene stiny.
Jinak po hrani Crysis 2 mi to prijde takove vylepsene CS1,6 s par efekty navic :-(
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Taky musím říct, že graficky to není špatné. Je to takové trochu realistické pojetí grafiky, připomíná mi to Stalker v horší kvalitě. Rozhodně lepší než všechny ty přebloorované "ohavnosti" postavené na unreal enginu, např. nedávný Bulletstorm. Kdyby přidali na detailnosti, mohlo to být výborné. Hratelnost vypadá klacická, škoda arkádového chování zbrané. Střílení je jednoduché, tudíž ne moc zábavné. Nechci nějakou Armu, ale např. takový rozumný kompromis jako v BF:BC2. Ale ujde to.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě střílení přišlo v poho, asi jako v CoD (on je to v podstatě CoD), ale je fakt, že hledám to, aby se mi střílelo příjemně, ne aby to bylo jako ve skutečnosti a já se nad tím vztekal :)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Penka hra, o 50% lepsi nez posledni CoD, nebali se sokovat-masove hroby, obesenci, hra mela grady jak se patri. Sniperske mise, jizda ve vrtulniku byla velice autenticka,perfektni jizdni vlastnosti. Akorat ten urezany zaver. Cekal jsem lepsi finale, moc rychlo ukoncene, mohli aspon dat nejake delsi video.
Tak trochu mi pripominala HL2, v taborech Metro 2033, lehky nadech postapokalyptickeho sveta. Dobre jsem se zabavil, delka kolem 5-6h u takoveho typu her mi vyhovuje.
:up:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Jako vona to je solidní hra. Oceňuji zajímavý nápad a některé pěkné lokace. Co se mi už moc nelíbí je slabší arkádové střílení, ten pocit ze střelby je docela jalový. A samozřejmě ta herní doba, které je na AAA hru snad vtip. Kratší hru jsem nehrál, tohle trumflo i poslední Medal of honor.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Grafika dobra, ale je to velmi nepovedena kopirka CoD4/6 a MoH 2010, a to tak okata, ze se to ani neda hrat :| Hrozny, vypnuto asi po 10 minutach..dal bych tomu tak 4/10
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“