Dobry den,
prosimVás, chci si koupit minikameru (je i vcetne fotoaparatu) a mam moznost vybrat ze 2 typů.
Nasel jsem si na Youtube recenzi kvality (v Anglictině) a je tam i ukazovana kvalita videa obou kamer le ja nejsem schopen z toho vyjadrovani toho testera pochopit, ktera ta minikamera ma lepsi obraz.
video je zde:
http://www.youtube.com/watch?v=pWU3ec4- ... re=related
Přesně v 7:00 tam testuji obe kamery priu pohledu k oknu a nepochopil jsem, ktera kamera zobrazuje ten kvalitnejsi obraz přesne v čase 7:16 - 7:21 - zde je tam dale v popisu napsano wide angle (široký uhel) a to se mi jeví, že to je na pohled jakoby format v pomeru stran 16:9
No a potom v 7:22 - 7:26 to ukazuje druhá kamera a to už vypada jako format 4:3 a je na tom barevně o dost hůře.
No dale je na tom videu vidět, ře ten prvni typ kamerky (ta stojící kamera) má udaje:
MD80, že 30minut videa zabere 1GB paměti
no a pak tam je dalsi udaj te druhe kamery (ta co jakoby leží):
DVK808, že 11minut videa zabere 1GB paměti.
Me se to jeví tak, že ta MD80 má to lepe barevnější (a 16:9) video, no ale když se divam na popis tak video je vidilelne obrazově kvalitnejsí a vleze se ho tam 30minut na 1GB pamet,coz je více než u te mene kvalitni kamery (4:3 neboli DVK808) u ktere se vleze na 1GB kartu jen 11minut videa.
Ony ty udaje jdou tak nejak proti sobe a to se mi jevi hodně divné.
Me se jevi obraz kvalitnejsi u MD80 - jak to vidite VY?
2 minikamery - ktera z nich ma lepsi video?
- robocop
- Nikdy nic nevím
-
- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2 minikamery - ktera z nich ma lepsi video?
MD80 Má Woyta i s širokoúhlou předádkou a video je celkem ucházející.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj