Intel Sandy Bridge/Ivy Bridge - infa, novinky, spekulace

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Intel Sandy Bridge/Ivy Bridge 32nm-infa, novinky, spekulace

Příspěvek od HEAD »

Intel nemusi nic menit.Menit budou vychcani obchodnici v cr...
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Reptile píše:děláte jako by ty vaše compy už zítra měli mít nedostačující výkon na většinu potřeb :-D
Presne tak.Potrebuju si pohonit brko nad benchmarkama.. :) Ja jeste stihnul v Alze UD3P,takze asi vemu tohle.Holt to nema natoceny SATA a vzadu nema eSATA,ale to mam na haku.A ted jsem si vlastne uvedomil,ze ty desky nemaj(konecne) IDE a budu muset jeste koupit nakou SATA DVD.:)
Mac...
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Reptile píše:..děláte jako by ty vaše compy už zítra měli mít nedostačující výkon na většinu potřeb :-D
Výkonu mám mraky, o tom žádná. Jen takováto cena už být nemusí. Vem si GTX580. Jak vyšla, koupil jsem GB za 10990 a teď je 11800 na CZC nedostupná a Alze za 12200 dostupná.
Proč platit více, když se nemusí... O to jde.

P.S. samozřejmě se na to mohu vykašlat, ve hráh získám pár % výkonu více a za to prachy to nestojí, ale chci si něco koupit prostě :oops: :lol:

EDIT: HEAD, máš recht, cena půjde horu
EDIT: godlike smůla no. Já musím koupit SATA disk, abych měl kde XP. Jinak už neflashnu telefon
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Jako cekal jsem vsude tuny desek a tuny CPU.Nechapu nooo...Jako za komunismu,vsechno bude na pridel.Dneska objednas a dostane se na tebe 5.8.2026 :-D
Mac...
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

Ty desky byli v obchodech uz dlouho, deska jde castecne vybirat podle popisu, tak nevim proc tady kazdej rve. Ja cekal mesic na HD5770, protoze jsem znicil grafickou kartu a nerval jsem.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Taky to nechapu..Dyt intel snad ma vetsi vyrobni kapacity, nez Nvidia+Amd dohromady ne?Kam se teda podeli?
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 9. led 2011, 22:00, celkem upraveno 1 x.
vmm
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vmm »

No najhorsie na tom ja som vsekto co slo objednal decembri, a cakam procesor :) toto je smola :oops:
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

godlike píše:Jako cekal jsem vsude tuny desek a tuny CPU.Nechapu nooo...Jako za komunismu,vsechno bude na pridel.Dneska objednas a dostane se na tebe 5.8.2026 :-D
Dobře ty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A ještě možná, když to obchodník nedá někomu známému.

Jako když jsem objednal GTX580 od Evgy na CZC. Potvrzení na mail, že je vše skladem. Nešel jsem pro to, pač nebyl čas k večeru. Jdu ráno a ono ejhle, prý chyba na skladě Evgy a není karta :lol:
Tak jsem se otočil a koupil u TS
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak objednano u mironetu..Doufam, ze sem neudelal blbost.Predpokladam, ze do tydne budou cpu stat o 500kc vic.. :)
Ve stredu by to meli poslat...
Don Carlos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Don Carlos »

izer: Přesně to samé se mi stalo teď u Alzy. V pátek jsem objednal UD4 i 2600K. Oboje mělo ve vytvořené objednávce status skladem. Dnes ráno najednou u CPU "přijímáme předobjednávky". Zmetci :evil: Aspoň, že deska zůstala "skladem"...
Reptile
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Reptile »

no IDE na deskach si myslim melo skoncit uz tak pred 4 rokama :-) SATA DVD-ROM je habadej ;)
Jestli budou zdrazovat obchodnici tak jsou to kun_y ale vzdy se najde nekdo levnejsi..tak spatne bych to nevidel.
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

godlike píše:..A ted jsem si vlastne uvedomil,ze ty desky nemaj(konecne) IDE a budu muset jeste koupit nakou SATA DVD.:)
Nj - já to vyřešil objednáním řadiče PCIE => PATA, jelikož tu a tam PATA rozhraní docela potřebuji. :)
Prča je v tom, že desku i procák (pro Sandy Bridge) mám rezervovaný a čekám právě na ten přídavný řadič... :sad:
Reptile píše:no IDE na deskach si myslim melo skoncit uz tak pred 4 rokama ..
V tom se asi neshodneme. :huh:
Flopyna je už o ničem, ale PATA se docela i teď může ještě hodit (záchrana "něčích" dat z PATA HDD, použití starších a funkčních DVD mechanik). :wink:
Naposledy upravil(a) Shit dne ned 9. led 2011, 22:34, celkem upraveno 1 x.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

souhlasím se Shitem...já musel kvůli Sandy Bridge koupit SATA mechaniku, protože jsem neměl dostatečně velkou flashku na instalaci systému :-D

jinak...budoucí majitelé Sandy Bridge procesorů těšte se :mrgreen: 5 GHz stabilně pokořeno :P

Obrázek
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Instalační flashky (i samozřejmě origo instal. DVD) mám (to je to poslední, co mi vadí), ale mám doma několik plně funkčních PATA DVD mechanik, mám doma několik plně funkčních PATA HDD se "zajímavými" daty, "furt" někdo chce zachránit data z PATA HDD... To striktní vyřazení PATA-rozhraní beru spíš jako velký nedostatek desek pro SB... :( :blee:

2 Blue Storm: Není lepším řešením právě přikoupení řadiče PCIE => PATA? Třeba tento. :D
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Shit píše:2 Blue Storm: Není lepším řešením právě přikoupení řadiče PCIE => PATA? Třeba tento. :D
mechaniku jsem měl za 300 Kč od "kolegy" :)
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Tam nejde o "těch 300-400Kč" za DVD mechaniku (to je ve srovnání s deskou pro SB a vlastním CPU "prd"), ale o to, že hodně lidí stále vlastní funkční PATA zařízení a tu a tam k nim potřebuje mít příležitostní přístup. :oops:
Naposledy upravil(a) Shit dne ned 9. led 2011, 22:58, celkem upraveno 1 x.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Shit píše:Tam nejde o "těch 300-400Kč" (to je ve srovnání s deskou pro SB a vlastním CPU "prd"), ale o to, že hodně lidí stále vlastní funkční PATA zařízení a tu a tam k nim potřebuje mít příležitostní přístup. :oops:
pro tyhle účely mi stačí moje vlastní PC, kdy UD6 PATA konektor má :)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Tak jinak - proč mít dvě sestavy, aby jsi dosáhl stejného efektu?
To, že mám PATA v jiném PC není řešením.
Těch 400Kč za přídavný řadič rád obětuji.
Naposledy upravil(a) Shit dne ned 9. led 2011, 23:02, celkem upraveno 1 x.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

protože kdybych měl vlastní PC i na testy a recenze, tak by mě z toho asi kleplo :-D ale to už jsme trochu OT :roll:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Ber to z pohledu uživatele a néé z pohledu recenzenta. :wink:

OT končím s tím, že chybějící PATA je u desek pro SB (alespoň z mého pohledu) mínusem.
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“