Woyta píše:A pokud mi nepadne, tak si vykraftim novej kulomet.
Nic necrafti, zbraně, který se daj vycraftit ze 2 reclaimed + 1 gun se dají na steam foru sehnat za 2 scrapy. Zbraně zcraftěný z 2 jiných seženeš za 1 scrap. Jestli chceš sehnat ten novej kulomet, tak řekni...splašim ho za ty 2 scrap metaly.
Wuuduu píše:to su presne ten typ hracov, co vlastne TF2 hraju len pre to, co im padne, co maju na hlave a aki su jedinecni a ovesani super mega hyper cool itemami.
Traduju, craftia a akosi... nehraju. Team ich nezaujima, hra ich nezaujima, ked ma niekto ruzovejsi klobuk ako oni.
Hraci, ktorym nezalezi na team play, hraju si svoje postavicky, co na tom, ze team nema medika - ja medika hrat nebudem, nech ho hra niekto iny.
Ja za celu tu dobu nemam NIC. Asi 4 ubohe ciapky, zopar beznych zbrani a aj tak enmam problem sa dostat do top3 v teame na konci kola, napriek tomu, ze kazdy druhy ma vsetko lepsie a krajsie ako ja.
Pochopte uz jedno, male detickyz pieskoviska: skill sa na markete neda kupit.
PS: tak jsem si zase po x měsících zahrál, opět nemám problém být za spye v TOP 3
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
S Direct hitem teď docela hraju a heavy toho vydrží sakra dost. Na střední vzdálenost vezme 74-107, takže do heavyho kterej nemá přehealováno musim vystřelit minimálně 3x...a to už budu dávno na kaši...
Pokud má medika za zadkem tak je to bez šance úplně. To pak jedině Pyro s Backburnerem nebo Spy.
Myslis, ze te heavy necha aby jsi mu tam prilepil dostatecne mnozstvi sticky?
Na stredni vzdalenost si rana rekne o 30hp. Na kratkou 65hp a minimalne na hodne dlouho vzdalenost si rekne o 6hp.
Vetsinou se pohybujes ve stredni vzdalenosti.
Moc velka sance neni.
Nataschka stačí a když ne tak vemu bazuku. Moc to hrotíte
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.