Bzučící Seasonic M12II 620W

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Zamčeno
newpc
Nováček
Nováček

Bzučící Seasonic M12II 620W

Příspěvek od newpc »

Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně bzučení zdroje Seasonic M12II 620 W. Při zapnutém PC zdroj mírně bzučí, neřekl bych, že je to větrákem a večer je to mírně slyšet. Jedná se o závadu nebo je to normální. Možná, že je to nakonec i brum větráku. Mám reklamovat? Předem díky
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Bzučící Seasonic M12II 620W

Příspěvek od tielka »

Muj Seasonic je absolutně v klidu do spotřeby 300W potom spustí ventilátor a zrovna tichý není takže těžko říct
Sanriken
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sanriken »

No já měl dva S12II 620 což jsou identické zdroje a ten první bzučel občas i dost hlasitě tak jsem ho reklamoval a poslaly nový. Ten dělal skoro to samé akorát né tak nahlas. Tak jsem si nakonec koupil M12II 620 a ten taky jemně bzučí (slyším to pouze když odpojím fany a dám k němu ucho). A co jsem na různých zahraničních fórech četl, tak taky spoustě lidí bzučí. Já to tedy nechám být protože na to už nemám nervy. Budu dělat jakoby nebzučel protože to asi je to u tohodle typu normální.
CPU Intel i7 6700K, VGA MSI GTX 1080 Gaming Plus, RAM Kingston HyperX 2x8GB DDR4 3000mhz Predator Series, MB Gigabyte Z170X-Ultra Gaming, PSU Evga Supernova G2 750W, HDD Samsung 750 EVO 500GB + 120GB, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Case Phanteks Enthoo Evolv ATX, LCD Dell U2515H Ultrasharp, Microsoft Sidewinder X4, Cooler Master Sentinel III, Windows 10 Pro
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Prosím zkušenosti napsat sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=109&t=120695

Normální to úplně není, zdroj bych zkusil reklamovat. Zde LOCK
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Zamčeno

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“