Přední panel

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
danw2
Začátečník
Začátečník

Přední panel

Příspěvek od danw2 »

Po zapojení a překontrolování všech konektorů na základní desce GA-M61SME-S2 jsem si zapojil do předního panelu skříně sluchátka a nejde mi do nich zvuk. Vzádu na desce jde. Nevíte čím by to mohlo být? Deska High-Definition Audio
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Asi jsi je zapojil blbě, tím to nejspíše bude :)
Nové bedny mívají přední audiovýstupy (sluchátkja+mikrofon) připojitelné alternativně jako HD Audio nebo jako AC97, starší bedny mívají konektory značené a připojitelné pouze podle AC97 standardu.

Pokud máš tedy front audio panel zapojen (a správně!) jako AC97, pak to musíš taky v ovladačích nastavit:

To enable the front panel audio connector to support
AC97 Audio mode, go to the Audio Control
Panel and click the Audio I/O tab. In the ANALOG
area, click the Tool icon and then select the
Disable front panel jack detection check box.
This action completes the AC'97 Audio configuration.

To je citace z manuálu ke tvému motherboardu, který bych si ti dovolil doporučit přečíst ke kontrole jak zapojení, tak nastavení ovladače.
Krokus
Nováček
Nováček

K9N Neo-F V2 a front panel

Příspěvek od Krokus »

Dobrý den. mám novou PC sestavu s
touto deskou MSI K9N Neo-F V2 (Athlon 64 x2 6000, 2G RAM, 500 G Seagate disk, graf. karta SApphire ATI RAdeon HD 3870). Nefungují mi dobře výstupy na font panel - sluchátka a mikrofon. PC si neidentifikuje připojení konektorů přes pokusy změnit SW nastavení od Realteku (poslední driver Vista 1.84) se mi to nedaří rozchodit. Poradíte mi?
L@nce!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L@nce! »

Zdravim mam taky front panel na GA-P31-DS3L ALC888 zadni vystupy fungujou perfektně ale ty přední ne skoušel jsem se divat do ovladaču ale nepřišel jsem jak je nastavit,nejde ani zvuk ani mikrofon nevite jak na to?
Master-blaster PC : Asus EEE 1005HA CPU: Intel Atom N280 1,66GHz RAM: 1GB DDR2 HDD: 250GB 5400ot/min GPU: GMA 950
batimer
Nováček
Nováček

Re: Přední panel

Příspěvek od batimer »

Zdravím,mám podobný problém.Má základka je : GIGABYTE G41M-ES2L ,přední panel mám zapojený kabelem na základku podle manuálu a je nefunkční tedy po připojení sluchátek beze zvuku,ovladač je Realtek HD Audio,při spuštění programu realtek mi jde nastavit zvuk ze zadních vstupů na 5.1 a vše je o.k ale přední panel nejde vůbec nastavit jako by byl nepřipojený,tipuji že chyba bude v nastavení biosu ovšem tam jsem uplně mimo,hledal jsem nejaký nazev jako audio či tak,ale nic
Muže mi s tím nekdo pomoct kde to v tom biosu mám hledat?zatím dík :)
PC: CPU DualCore Intel Pentium E5400, 2700 MHz (13.5 x 200),ZD:Gigabyte GA-G41M-ES2L,RAM: Transcend JM800QLU-1G + Kingmax KLBD48F-A8KL4,GPU:PCI Express 2.0 x16: Zotac GeForce 9500 GT,HDD: WDC WD2000JS-00NCB1 (186 GB,system) + WDC WD1200JB-00REA0 (111 GB) + ST3750330AS (698 GB),Windows 7 Ultimate 32-bit
Tomme
Začátečník
Začátečník

Re: Přední panel

Příspěvek od Tomme »

Ja mam ASUS desku, ja to mam v sekci onboard devices tusim nebo tak neco, tam to bude...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“