XP - jak zrychlit prstní myš na NB?
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
XP - jak zrychlit prstní myš na NB?
Dobrá den přeji všem.
Mám dotaz, jak se dá zrychlit myš na Notebooku - myslim tu interní myš pod klavesnici a jezdi se po ni prstem.
Ta myš je totiž velmi pomalá (aby kurzor mysi prejel pres celou plochu, tak musim 7x prejet pres tu myš prste - je to tedy velmi pomaly pohyb) a zajímá mě, jak ji zrychlit, aby jezdila rychleji.
Dá se to nejak ve Windows XP udelat?
Nebo je na to potrebna nejaky spešl soft?
Mám dotaz, jak se dá zrychlit myš na Notebooku - myslim tu interní myš pod klavesnici a jezdi se po ni prstem.
Ta myš je totiž velmi pomalá (aby kurzor mysi prejel pres celou plochu, tak musim 7x prejet pres tu myš prste - je to tedy velmi pomaly pohyb) a zajímá mě, jak ji zrychlit, aby jezdila rychleji.
Dá se to nejak ve Windows XP udelat?
Nebo je na to potrebna nejaky spešl soft?
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Re: XP - jak zrychlit prstní myš na NB?
Start > ovládací panely > myš > možnosti ukazatele > rychlost
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
No tohle já samozrejme vím (zase tak špatně na tom fakt nejsem).Bez_n1ck píše:Start > ovládací panely > myš > možnosti ukazatele > rychlost
ALE, občas používím i bezdrátovou myš s USB přijimačem/vysílačem, no a pokud tyto zmeny udělám, tak ta USB myč je naprosto nepoužitelná, a to vůči extra vysoké a tudíž již neovladatelné vysoké rychlosti.
ve Start > ovládací panely > myš > možnosti ukazatele > rychlost > hardware tam mám tedy zobrazeny 2 myši (interní a externí) - a nejde tam nikde nastavit rychlosti jednotlivě.
Proto to nejspise bude chtit nejaky spešl program, který si s tím poradí. Ale jsete ho tak nekde sehnat.
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Pešl program na to není. Je to prostě tak. windows neumí rozdílný nastavení myši pro 2 různý zařízení.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Nooo, tak to pro mě teda není veselá zpráva. Ale i presto se jeste pokusim něco vyGooglovatBez_n1ck píše:Pešl program na to není. Je to prostě tak. windows neumí rozdílný nastavení myši pro 2 různý zařízení.
- frost.silenec
- Začátečník

nebo pomoci programu http://www.autohotkey.com/ si vytvorit svuj malej jednoduchej program, kterej ti to bude prehazovat..
ja jsem si treba takhle za 30min udelal programu kvuli skolni / domaci wifi, ze jsem pomoci 2 EXE prehazoval rucni IP adresu na automatickou a naopak.. a setril jsem tak denne 3min prenasavovanim IP adresy do skoly..
jednoduse das record, nahraje ti to tvoje "pohyby" a kliky, a vyflusne, trosku si pohrat a mas to udelane
ja jsem si treba takhle za 30min udelal programu kvuli skolni / domaci wifi, ze jsem pomoci 2 EXE prehazoval rucni IP adresu na automatickou a naopak.. a setril jsem tak denne 3min prenasavovanim IP adresy do skoly..
jednoduse das record, nahraje ti to tvoje "pohyby" a kliky, a vyflusne, trosku si pohrat a mas to udelane
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- frost.silenec
- Začátečník

robocop píše:Předmět: XP - jak zrychlit prstní myš na NB?
Zdravím.frost.silenec píše:nebo pomoci programu http://www.autohotkey.com/ si vytvorit svuj malej jednoduchej program, kterej ti to bude prehazovat..
Hele, moc se mi libi jak tu pises i o tom, jak si jednoduse prepinal IP adresu (internet) - ja bych to totiz taky maximalne vyuzi, protoze taky sasto musim prepisovat IP adresu pro pripojeni k netu.
No a prosimte, jinak jsem si stahl ten program AutoHotkey a chtel bych nejak podrobne vysvetlit, co mam po jeho spusteni udelat, abych tam tu mys nejak nastavil a taky bych moc chtel to prepinani ciselne IP adresy na tu automatiskou.
Porad prosim nejak presneji, jak bych to mel v tom programku delat a jestli je to vubec ten spravny program, který jsem si stahl.
jedná se o tento?:
http://img148.imageshack.us/img148/8403/myaip.jpg
jojo je to presne vono,
vlevo nahore das record, a zavre se to do "mini okenka" , pak udelas co potrebujes, pokud se jedna o prehozeni IP adresy, nejlepe jenom klavesovymi zkratkami.. protoze pri stisku mysi to zada "polohu" bodu v pixelech od okraje.. a kdyz pak okno posunes => mys klikne do stejneho mista, takze vsechno delej jen prez klavesnici..
ten program nahrava narhava.. a pak mu das STOP, na ikonku ktera se ti na zacatku udelala..
pak das save jako AHK soubor, das pravym misitkem na AHK soubor, a das edit, a tam vidis ty klavesy jak si je zadal.. a muzes to editovat.. popr. rucne prekopirovavat z toho okna co jsi vyscreenoval.. tento "programovaci jazyk" je velmi jednoduchy.. naucis se to za 5min
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- frost.silenec
- Začátečník

Muj program na muj notas, na prehozeni ze staticke na automatiku:
A tady na nastaveni IP na moji pevnou IP adresu doma:
A tohle je uvnitr souboru venku.ahk a doma.ahk ..
ke stazeni nakej balik aby jsi se na to mrknul zde:
http://leteckaposta.cz/170395700
Kód: Vybrat vše
Run ::{7007acc7-3202-11d1-aad2-00805fc1270e}
WinWait, Síťová připojení, FolderView
IfWinNotActive, Síťová připojení, FolderView, WinActivate, Síťová připojení, FolderView
WinWaitActive, Síťová připojení, FolderView
Send, p
Sleep, 10
Send, {APPSKEY}v
IfWinNotActive, Připojení k místní síti - vlastnosti, , WinActivate, Připojení k místní síti - vlastnosti,
WinWaitActive, Připojení k místní síti - vlastnosti,
Send, {DOWN}{DOWN}{DOWN}{TAB}{TAB}{ENTER}
WinWait, Protokol sítě Internet (TCP/IP) - vlastnosti,
IfWinNotActive, Protokol sítě Internet (TCP/IP) - vlastnosti, , WinActivate, Protokol sítě Internet (TCP/IP) - vlastnosti,
WinWaitActive, Protokol sítě Internet (TCP/IP) - vlastnosti,
Send, {UP}{TAB}{UP}{TAB}{TAB}{ENTER}
WinWait, Síťová připojení,
IfWinNotActive, Síťová připojení, , WinActivate, Síťová připojení,
WinWaitActive, Síťová připojení,
Send, {ALTDOWN}{F4}{ALTUP}
WinWait, Připojení k místní síti - vlastnosti,
IfWinNotActive, Připojení k místní síti - vlastnosti, , WinActivate, Připojení k místní síti - vlastnosti,
WinWaitActive, Připojení k místní síti - vlastnosti,
Send, {TAB}{TAB}{TAB}{TAB}{TAB}{TAB}{ENTER}Kód: Vybrat vše
Run ::{7007acc7-3202-11d1-aad2-00805fc1270e}
WinWait, Síťová připojení, FolderView
IfWinNotActive, Síťová připojení, FolderView, WinActivate, Síťová připojení, FolderView
WinWaitActive, Síťová připojení, FolderView
Send, b
Sleep, 10
Send, {APPSKEY}v
IfWinNotActive, Bezdrátové připojení k síti 6 - vlastnosti, , WinActivate, Bezdrátové připojení k síti 6 - vlastnosti,
WinWaitActive, Bezdrátové připojení k síti 6 - vlastnosti,
Send, {DOWN}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{TAB}{TAB}{ENTER}
send, {DOWN}{TAB}10{RIGHT}70{RIGHT}47{RIGHT}61{TAB}255255255{TAB}10{RIGHT}70{RIGHT}47{RIGHT}100{TAB}{TAB}10{RIGHT}70{RIGHT}4{RIGHT}100{TAB}10{RIGHT}70{RIGHT}2{RIGHT}100{TAB}
Send, {TAB}{TAB}{TAB}{TAB}{TAB}{TAB}{ENTER}
WinWait, Síťová připojení,
IfWinNotActive, Síťová připojení, , WinActivate, Síťová připojení,
WinWaitActive, Síťová připojení,
Send, {ALTDOWN}{F4}{ALTUP}
WinWait, Bezdrátové připojení k síti - vlastnosti,
IfWinNotActive, Bezdrátové připojení k síti - vlastnosti, , WinActivate, Bezdrátové připojení k síti - vlastnosti,
WinWaitActive, Bezdrátové připojení k síti - vlastnosti,
Send, {TAB}{TAB}{TAB}{TAB}{TAB}{TAB}{ENTER}ke stazeni nakej balik aby jsi se na to mrknul zde:
http://leteckaposta.cz/170395700