Intel Sandy Bridge/Ivy Bridge - infa, novinky, spekulace
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Intel Sandy Bridge/Ivy Bridge 32nm-infa, novinky, spekulace
Testoval sem to prave jen s jednou pameti..
BTW pameti?kdyz zapojim 8pin, tak je pc mrtve a to dela pamet?
BTW pameti?kdyz zapojim 8pin, tak je pc mrtve a to dela pamet?
- Hladis
- Moderátor

Pokud mas moznost zkus jiny zdroj jinak desku poslat na reklamaci.
- warrior4hell
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych vsadil na tu desku... Dělalo mi to to samé když mi "odešla"
MSI GD65 P55... ale kdo ví, možná je to v něčem jinem...
CASE: HAF 922, CPU: i7 2600k- chladič Noctua NH-D14 , GK: GB GTX 670 WF3 , RAM : 8Gb kingstone 1333mhz, MB: P67 Asus EVO, PSU: Corsair AX 850W, HDD: 1TB WD black caviar, 2TB WD green caviar (filmy,zaloha)
- kafe
- Začátečník

-
já ti nedokážu říct čim to je..včera v noci sem stavěl nový 2500K a msi P67A-C45 a hned sem tam narval 8 GB paměti..zapnul a po 2 sekundách to padlo celý..celá sestava žere hrozně málo Watů..a odběr amperovej zdroje taky většinou v klidu zvládaj..tak sem zkoušel čim to je a právě pamět mi pomohla...doporučuju zapínat počítač nejvíc okleštěnej.vyndej grafiku disk všechno..uvidíš jestli se roztočí a vypadá to že běží tak postupně všechno zapojuj..a pokud po zapojení všeho možnýho se ti jenom hejbnou na sekundu větráčky nebo se to zapne na chvíli jenom, je problém na větvých zdroje že neuživí proudově komponenty ( je uplně jedno že zdroj má 1000W ale jde o to kolik amper větve zvládaj )
edit..vycházim z toho že snad každej má dneska zdroj 500+W
edit 2..jak tu lidi říkaj že je rozbitá deska, tak to je nepravděpodobný....pc je dneska nesmrtelná záležitost
edit..vycházim z toho že snad každej má dneska zdroj 500+W
edit 2..jak tu lidi říkaj že je rozbitá deska, tak to je nepravděpodobný....pc je dneska nesmrtelná záležitost
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No ok zkusim jeste tu pamet ,ale az zejtra....
BTW testoval sem to bez grafiky i disku.Jen cpu, jestli je to zivy...
Proste zapojim 24pin a asi na 3 vteriny to pipne a roztocej se na 2-3s vetraky a pak se to jakoby samo vypne asi na vterinu a takhle porad dokola.
Pokud zapojim 8 pin, tak se nedeje nic jak uz sem psal..Taky sem zkousel zapojit jen 4 pin do jedne diry a taky se nic nedeje...
Kazdopadne tomu rikam pech.....jeste ze sem neprodal ten phenom a mam zalohu.
Nejhorsi je, ze to muze delat vsechno-zakladka, cpu i pamet.Takze asi poslu na reklamaci vsechno...
Pokud to nevyresim teda..Ale sem teda neuveritelne nasranej..
BTW testoval sem to bez grafiky i disku.Jen cpu, jestli je to zivy...
Proste zapojim 24pin a asi na 3 vteriny to pipne a roztocej se na 2-3s vetraky a pak se to jakoby samo vypne asi na vterinu a takhle porad dokola.
Pokud zapojim 8 pin, tak se nedeje nic jak uz sem psal..Taky sem zkousel zapojit jen 4 pin do jedne diry a taky se nic nedeje...
Kazdopadne tomu rikam pech.....jeste ze sem neprodal ten phenom a mam zalohu.
Nejhorsi je, ze to muze delat vsechno-zakladka, cpu i pamet.Takze asi poslu na reklamaci vsechno...
Pokud to nevyresim teda..Ale sem teda neuveritelne nasranej..
- kafe
- Začátečník

-
jj smůla to je to ti věřim...zkoušej si s tim hrát..mě se už stalo že nic nefungovalo a druhej den to zkusim a naběhlo to..občas si pc dělá co chce..a než něco zašleš na reklamaci ( což znamená 3 tejdny čekání ) zkus to donést k někomu a zkusit to s jinejma komponentama jestli máš pořád Corsair TX 650W co čtu v podpisu, tak to zdrojem určitě neni ( pokud neni vadnej ) ...tak držim palce at se daří
- warrior4hell
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
jeslti ti to dělá to že se to pořád dokola zapíná tak to bude podle mě tou zakladovkou, bylo by to uplně to samé jako v mém případě. Každopádně to bylo tím že byl problém v těch distančních šroubcích/ nějakým zpusobem probíjela do skříně...
CASE: HAF 922, CPU: i7 2600k- chladič Noctua NH-D14 , GK: GB GTX 670 WF3 , RAM : 8Gb kingstone 1333mhz, MB: P67 Asus EVO, PSU: Corsair AX 850W, HDD: 1TB WD black caviar, 2TB WD green caviar (filmy,zaloha)
- Blue Storm
- Odborník PCT

pokud je něco vadného, tak to bude skoro jistě deska...soustředil bych se tedy prvně na ni 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No ted trochu googlim a vypada to ze nejsem sam..
http://forum-en.msi.com/index.php?topic=144595.0
Jestli me ma AN neklame, tak ma uplne stejnej problem.Taky mu tam radej vyzkoust MB venku z case...To taky vyzkousim..
http://forum-en.msi.com/index.php?topic=144595.0
Jestli me ma AN neklame, tak ma uplne stejnej problem.Taky mu tam radej vyzkoust MB venku z case...To taky vyzkousim..
- warrior4hell
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
To by davalo smysl vyzkoušet venku, jestli to má spojitost s těma distančními šroubkama - nebude to spojene na železe/ pak by to tedy mělo fungovat...
- Blue Storm
- Odborník PCT

pravda, že jsem GD65 nikdy v case neměl a vždy fungovala...zkus to a uvidíš
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Hladis
- Moderátor

V tom topicu to venku zkusil a bez uspechu a pri pohledu na to jakej ma zdroj se tak nejak nedivim ze mu to nejde. CM RealPower je opravdu nekvalitni rada.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jenze SB zere daleko min nez phenom2.To prece nemuze mit takove naroky na zdroj...
- kafe
- Začátečník

-
coto povídáš....tahle řada je suprová..podloženo recenzemi všude..Hladis píše:V tom topicu to venku zkusil a bez uspechu a pri pohledu na to jakej ma zdroj se tak nejak nedivim ze mu to nejde. CM RealPower je opravdu nekvalitni rada.
sám mám
Kód: Vybrat vše
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105H4508O0V41NMEYMhede nemusí jít přímo o waty...watově SB žere málo ale větve stejně musí být silný aby to roztočili všechno
Naposledy upravil(a) kafe dne čtv 13. led 2011, 20:17, celkem upraveno 1 x.
- korvinus
- Začátečník

-
2 miho: uz si vyresil to s prepinani frekvenci/turbem? me se to taky drzi stale na te nejvetsi hodnote
2 HEAD: opravdu bych to videl na desku, presne tohme mi taky delala pred par rokama...
2 HEAD: opravdu bych to videl na desku, presne tohme mi taky delala pred par rokama...
- flanker
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
HEAD:ono to nen pouze o celkové spotřebě CPU, ale spíš o aktuální zátěži na větev zdroje. I tak však si myslím, že zdrojem by t na defaultu být nemělo. Já podobný problém zažíval s ASUS Cross IV Formula a ASUS Rampage III Extreme. Pomohl mi jednoduchý trik s tvrdým vypnutím PC (jaks e točejí větráky a nic se neděje), vypnout zdroj, clr cmos a zase zapnout zdroj a PC.
Časem se problém sám vyřešil s příchodem BIOSů, u Crosshairky poměrně brzy s o jedno novějším BIOSem, u Rampage III to dělá občas doted.
Časem se problém sám vyřešil s příchodem BIOSů, u Crosshairky poměrně brzy s o jedno novějším BIOSem, u Rampage III to dělá občas doted.
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Diky za rady vse vyzkousim, ale moc tomu nedavam
.
Tohle je nejhorsi co muze byt.Koupite si 4 novy veci a pak to nefunguje a problem muze byt v kazde z nich a k tomu jeste zdroj to muze kurvit.Uz je taky 2 roky starej.
Nejlepsi bude vyreklamovat vsechno.
Tohle je nejhorsi co muze byt.Koupite si 4 novy veci a pak to nefunguje a problem muze byt v kazde z nich a k tomu jeste zdroj to muze kurvit.Uz je taky 2 roky starej.
Nejlepsi bude vyreklamovat vsechno.
- miho
- Čestný člen

-
Niky za tip na utilitku. Vyzkousel jsem Linx, 9h10m bez chyby na 4.9GHz pri 1.35VBlue Storm píše:2miho: zkus LinX či Intel Burn Test...ty mi přišly vždy náročnější a kvalitnější než OCCT...každopádně i tak je to hodně dobré

Ano... ale popravde nevim jak pac jsem menil prilis veci soucasnekorvinus píše:2 miho: uz si vyresil to s prepinani frekvenci/turbem? me se to taky drzi stale na te nejvetsi hodnote
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Miho muzu se zeptat co mas za zdroj?
- Mrazák
- Začátečník

-
Moc hezky, stepping/batch nahodou nevis?
Ja jsem zatim na 4800MHz pri 1.38V bios (1.44 cpu-z), 3h prime stable. Jeste jsem to moc neladil, jen jsem nastavil maximalni napeti co se mi zdalo rozumny a zkousim frekvenci.
Naposledy upravil(a) Mrazák dne čtv 13. led 2011, 20:34, celkem upraveno 1 x.
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: R7 7700, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: RTX 3060 Ti |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD Opteron 180 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD Opteron 180 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.