Kingston 4GB 1333MHz DDR3 CL9 DIMM
Cena: 884 Kč
http://rsc-resellerweb.systemb2b.com/pr ... d=C9851578

Jaký bench udělat? Mám C2Q9650 a v po budu testovat 2500K. Akorát si pro to jeduslaava píše:Nebylo by někde srovnaní s c2q, či jen test na CAD aplikacích? Jde mi hlavně o SolidWorks, ale jiným se nebráním

Jsem rád za nabídku, ale v tomhle jsem absolutně mimo... Nevím totiž, jakým způsobem či jakým benchmarkem se testuje...izerS18 píše:Jaký bench udělat? Mám C2Q9650 a v po budu testovat 2500K. Akorát si pro to jeduslaava píše:Nebylo by někde srovnaní s c2q, či jen test na CAD aplikacích? Jde mi hlavně o SolidWorks, ale jiným se nebráním

jj, to mělo naposledy význam u A64 s DDR1, těch pamětí co postnul BROS bych se vůbec nebál, náhodou to je paráda, takhle výhodný nabejvaly ani DDR2 když byli na cenovym dněgodlike píše:Ja osobne na jakykoliv hejbani s casovanim dlouho kaslu.Kdyz to nekoho bavi,pro me a za me at si hraje.

nemeril jsi pri tech 4.9 a 5Ghz spotrebu?miho píše: Jinak s tim stestim jste se unahlili4.9 GHz pri 1.35V je sice dobry vysledek... ale je to soucasne i strop. 5 GHz uz vyzaduje 1.42V a to za to rozhodne nestoji. Nezavisle jestli udelam 49*102 nebo 50*100.

tak za:flanker napsal..
BROS: to vůbec právě neplatí, že čím levnější, tím lepší. To proboha takto neuvažujte, pokud chcete ladit výkon.

Je to v pohodě.miho píše:Zkousel nekdo RAID na tech novych chipsetech? Vim, ze o TRIM bych prisel, tohle stale nemaji vyresene... ale co z hlediska instalace OS- je to bez problemu?

vidis a tady ma jeden borec presne opacny problemzahno píše:BIOSy jsou pruser.
Vcera jsem stravil 2 hodiny experimentovanim s 2500K a P67-GD55, bios 1.40. Pri jakemkoli nasobici krome defaultniho (33x) se Vcore nastavilo na 1.22V. Vzdy. Pretaktovani moc neslo - 4.2G uz nestabilni. Vsechno jsem zresetoval a znova to same.
Verze 1.60 je vyrazne odladenejsi, taktovani je bezbolestne a sahnul jsem si na 5GHz (1.37V, na desktopu drzi tak tak a casto BSODuje).
Pouceni:
-novy BIOS je nutnost