Identifikace vodníka

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
CRYPT
Nováček
Nováček

Identifikace vodníka

Příspěvek od CRYPT »

Dobry den mohl by mi nekdo napovedet co je toto za krasavce vodnika? ->

Obrázek
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotogalerie vodního chlazení

Příspěvek od MaWa »

xspc rx 360 radiator, bitspower fitinky, primochill black hadice, pravdepodobne 16/11mm, ek nickle acetal full cover na vga, ek supreme highflow nickle acetal cpu, nzxt premium single sleeved kabelaz, frozenq reactor expanzka, ek nickle acetal full board na desce, kapalina tipuju feser clear blue podle toho uv efektu. nejake dalsi otazky ? :)
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
CRYPT
Nováček
Nováček

Příspěvek od CRYPT »

rychlost bomba :D Prosim te, kdybys mel nahodou chvilku casu, nahazel bys mi linky na komplet vodnika co ma zde typek? :) Neverim si, ze bych t ojen tak nasel a jestli si vzpomenes prdni mi sem koncovou cenu za tuto krasu - protoze toto je fakt nadherny technicky vodnik
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

tak ja nevim kolik stalo konkretne to na te fotce...zalezi jaky tam ma bloky, to moje je jen odhad podle toho co jsem vycetl z fotek. ale pocitam tak 20tis plus minus...

ta deska vypada na rampage II extreme a grafiky gtx580, ale na 100% tezko rict...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
CRYPT
Nováček
Nováček

Příspěvek od CRYPT »

ja nechtel na PC, jen na vodnik. komponenty co ten borec ma, bloky, trubky, pumpu atd...
CRYPT
Nováček
Nováček

Příspěvek od CRYPT »

moc ti dekuji, hodne jsi mi pomohl. Ta cena je ale za ciste jen vodni chlazeni hodne mastna :)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Identifikace vodníka

Příspěvek od myom »

téma vyděleno. fotogalerie neslouzi k diskuzi, jak se muzete docist hned v prvnim postu.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
gejmer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gejmer »

Karty jsou GTX 480 a bloky EK Water Blocks EK- FC480 GTX SLI - Nickle Acetal

Backplate pro VGA EK Water Blocks EK- FC480 GTX Backplate - Black

Deska je Asus P6X58D Premium - Intel X58,blok na desce EK Water Blocks EK- FB ASUS X58 Full Board - Nickle Acetal

Jinak to máš dobře.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Jinak ty kabely nejsou 100% NZXT prodlužky, málo kdo kdo si dělá takového vodníka je použije, jedná se o MDPC kabeláž :roll:
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Odpovědět

Zpět na „Voda“