Problém s internetom

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
deefler
Začátečník
Začátečník

Problém s internetom

Příspěvek od deefler »

Zdravím. Tento môj problém nemá konca. Na internet sa pripíjam normálne cez LAN. Pustím NB a zároveň sa púšťa router. Keď sa pusti NB v pohodičke mi nahodí aj internet. Ale po nejakom čase sa mi vyskytuje stále jeden a ten istý problém. Stalo sa mi to raz na Vista a dva razy na 7čke. Dnes sa mi to stalo práve druhý raz. Neviem ako to mam vyriešiť. Vôbec neviem čo sa pomele. Prosto z jedného dňa na druhý sa mi vyskytne tento problém. Keď mi ešte internet išiel tak po kliknutí na ikonku počítača, dole na lište vyhodí tabuľku, kde mi ukazuje názov siete a či mám prístup k internetu. No akonáhle sa vyskytne môj problém tak mi už do zoznamu nahodí dve siete s rôznými názvami ale bez internetu. Aby som mohol ísť na internet musím ísť do Change Adapter Settings a tam Ethernet Controller vypnúť a zapnúť. Po tomto kroku mi nahodí moju pôvodnú sieť a aj s internetom. Vôbec nemám tušenia čim to môže byť. Vždy po reinstalle winu to nerobí. Ale nemám čas preinštalovať win.
Prikladám prílohu ako to vypadá so sieťami, keď mi nejde internet.

Obrázek
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s internetom

Příspěvek od LiveBomb »

Mam dojem ze se to tu resilo, dela to neco od Adobe. Ale uz presne nevim co. Zkus pohledat tu nebo na google..

// http://ssatish.wordpress.com/2010/09/10 ... windows-7/
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
deefler
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s internetom

Příspěvek od deefler »

Asi máš pravdu. Dnes som nainštaloval Adobe Photoshop CS3.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“