Trine

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Trine

Příspěvek od IQLogic »

vyslo na nu aj celkom dost patchov ... neskusal si nejaky?
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

SpeedyGT píše:Má pravdu, tahle hra dost grafice přitápí, i když vlastně nechápu co je tam tak náročný...
vytížení grafiky není dané tím, jak hra vypadá, ale jak je napsaná, pokud je při ní vytíženo celé jádro ideálním způsobem tak, že všechny jeho části jedou na 100% tak to bude topit víc než třeba v crysis kde se nějaká část může flákat protože jiná část jádra nestíhá...

takže je to na 100% grafárnou, kouknul bych se na teploty, nastavil vsync, příp. podtaktoval
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

mne to na notebooku ide uplne krasne a grafiku to vobec nerozpali ... max 85°C a pri inych hrach aj cez 100°C ... opatchoval som to vsetkymi patchmi, kt. na to vysli ...
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Myslel sem si že je to OCečkém procáku ,ale není ... bude to asi tou grafikou ,přetaktovanou jí nemám ,ale ona skoro žádnej OC nezvládne.. mám na ní accelero S1 a turbo module... Stejně pujde pryč ,takže to řešit nebudu a počkám si a zahraju si to s novou grafikou.

takže sem žkoušel na grafice dát takty o 100mhz niž a zahrál sem si o kousek dál ,takže je to opravdu grafikou... zajimavé že na základních taktech to nezvádá... takový Crysis mi problémy nedělal. :)
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

nemate tuseni jak ve steam verzi zprovoznit cestinu co je na cestiny.cz od mrazika? po instalaci cestiny se mi launcher spusti CZ, ale hra je francouzsky a nejak nemuzu najit kde bych mel ve slozce hry prehodit CZ a FR aby to bylo sprave..

edit: tak ono se to chova stejne i kdyz to spustim z ty cisty instalacky z "Humble Bundle"
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

tak jestli jste nekdo resil ten samej problem, tak reseni je proste :) Na uloz.to staci vyhledat trine_cz_1,09 a tam je funkcni preklad ;)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“