Tu je pár fotiek:
SCI-FI PC
Moderátor: L4mka
- veteran13
- Začátečník

Re: SCI-FI PC
Proti gustu... ale na moje gusto je to hodně přeplácané, ta stargate je parádní, i ta mlhovina nahoře, ale ten druhý bok, je hrůza. Měl ses chytit jednoho tématu a to rozvinout do hloubky(třeba dát Deadaluse na druhý bok, nebo to celé udělat jako vesmír a použít tu mlhovinu). Ještě tu mřížku vepředu by chtělo nějak vylepšit, přišrubovat zevniř a dát tam třeba černou.
/ edit: ledelek: ty lodě nejsou jenom z SG
/ edit: ledelek: ty lodě nejsou jenom z SG
Naposledy upravil(a) veteran13 dne stř 15. pro 2010, 18:44, celkem upraveno 1 x.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- lelekdk
- Začátečník

Na téma star gate celkem dobrý ALE jen ta levá strana kdy si propojil všechny 3 série SGčka (SG-1, SG-A a SG-U) a nyní hlavní sérii SG-U si dal jako hlavní prvek...
Pravá strana je slátanina všemožných lodí co se kdy vyskytli v SG (o pár kouscích mám dokonce i pochybnosti) a celkově se moc nehodí...
Pokud už tam měla být mermomocí nějaká loď tak tedy možná jen tato:

která se ukázala úplně ve všech SG. Pak by to tedy možná mohlo působit více jako logický celek.
Jinak pokud je to 3. úprava, tak už sis mohl trošišku vyhrát, ale jinak dobrý.
Pravá strana je slátanina všemožných lodí co se kdy vyskytli v SG (o pár kouscích mám dokonce i pochybnosti) a celkově se moc nehodí...
Pokud už tam měla být mermomocí nějaká loď tak tedy možná jen tato:

která se ukázala úplně ve všech SG. Pak by to tedy možná mohlo působit více jako logický celek.
Jinak pokud je to 3. úprava, tak už sis mohl trošišku vyhrát, ale jinak dobrý.
c# Kozel zahradníkem
- LJuraj
-
Najprv som chcel dať bránu z SGC a do rohov z SGA a SGU ale nenašiel som taký veľký obrázok aby som ho mohol dať tam. Tú truhu stranu bočnice som fakt prehnal ale v compu to vyzeralo lepsie tak tú bočnicu určite prerobím
.
Toto je tretie PC ktoré som prerábal a nie tretí krát
.
Tú mriežku skúsim prerobiť ale čierna by asi nebola dobrá ale skúsiť to môžem
.
Toto je tretie PC ktoré som prerábal a nie tretí krát
Tú mriežku skúsim prerobiť ale čierna by asi nebola dobrá ale skúsiť to môžem
- veteran13
- Začátečník

Tiskneš si to sám?
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
- LJuraj
-
To určite nie nemám takú tlačiareň
dávam to tlačiť v predajni XL Poster.
- Hellraiser17
- Nováček

-
Znova a lépe
Taky bych se přiklonil k jednomu tématu, které se dá rozvinout, jako podklad pod obrázky dát tu hvězdnou oblohu, tu a tam nějakou planetu a hlavně - zabarvi ty hrany těch tapet, ta bílá prosvítá moc, zbytečně to snižuje úroveň, na rovných hranách to nestříhej, ale ohýbej dovnitř, docílíš plynulejšího a hezčího ukončení. Barvu vesmíru bych viděl radši černou, matnou, neš ten odlesk... prostě si s tim více pohraj a bude to dobré, tapeta je celkem dobrá a jednoduchá forma změny barvy bedny.
- kanecicq
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
*LIKE THIS* ale trochu moc vánoční stromek kdyby tam bylo míň hvězd ... a ta mlhovina a Stargate je luxusní 
,,Lež je vždy o krok před pravdou"
Spim a myslím si že jsem UDK ,vzbudím se a myslím si že jsem vývojové prostředí pro ATMEL
Upozornění: Za psychické a fyzické újmy neručím!
Ignore list: smoula, RaZZoR, Tomme, unit-97, dejf9
Spim a myslím si že jsem UDK ,vzbudím se a myslím si že jsem vývojové prostředí pro ATMEL
Upozornění: Za psychické a fyzické újmy neručím!
Ignore list: smoula, RaZZoR, Tomme, unit-97, dejf9
- HentaiRush
- Začátečník

Já vám nevím, ale nikde nevidím, že by to schálně stylizoval k tématu SG..
Wannabe dickface... :]
- jawakiller
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ty kokso to je na motivy SG? ostudo
dat tam lod ze startreku ze predu otresny cudlik k tomu pripocitam i bocnici jak je mozne ze udelas branu a podlaha licuje z celem tak ze jde do vesmiru mel jsi to dat co nejnize aby to pusobilo nenapadnym dojmem a ze predu no co dodat
EPIC FAIL
ale hlavne ze se to paci tobe 
- CRYPT
- Nováček

musim pochvalit, ze bedna se velice povedla, fakt pekny jednoduchy kousek
- lelekdk
- Začátečník

Star Gate Brány (SG-C, SG-A a SG-U) tam jsou pro srandu?... já tedy nevím ale myslím, že když se řekne Star Gate (nebo jí vidíte), tak se každýmu kdo SGčko viděl alspoň jednou vybaví ta kulatá věc zalitá modrou lagunou co vás přepraví na jinou planetu několik světelných let od země. Brána je prostě nesmazatelný pojem k tomuto seriálu. Nevím k čemu jinému jí přiřadit.HentaiRush píše:Já vám nevím, ale nikde nevidím, že by to schálně stylizoval k tématu SG..
Nebo znáte jiný seriál kde je Star gate charakteristickým prvkem jiného seriálu než SG?
c# Kozel zahradníkem
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Myslim si ze je provedeni moc pekne celkove se mi ale zda ze jsi to prehnal a to dost hodne. Libi se mi bocnice s branou ale to je tak vse druha bocnice se vsema lodema co si kdz asi videl v serialech tam nemusela byt...... Je to proste preplacanz kyc a nekdy mene je lepe.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě se hodně líbí. Akorát, co mě zaráží je, že na čelním panelu je mnohem více hvězd než na okolních plechách. Což dělá takový divný přechod, kdyby tam byly hvězdy všude stejné bylo by to lepší. A jěště jak máš okno, tak ty 2 brány v rozích jsou zbytečné.
Jinak je to hodně luxusní.
Ps A co ta díra vepředu v těch záslepkách?
Jinak je to hodně luxusní.
Ps A co ta díra vepředu v těch záslepkách?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- HentaiRush
- Začátečník

Název topicu: "SCI-FI PC"lelekdk píše:Star Gate Brány (SG-C, SG-A a SG-U) tam jsou pro srandu?...
Obsah prvního postu autora: "Pojem SG nenalezen"
Vyobrazení na case: "Stargate, Startrek, .."
Výsledek: "Sci-fi kompilace"
Nejsem autor, ale jako člověk, co nejdřív čte, jednoduše vidím, že stylizace do SG není nikde psána ani dána..
Wannabe dickface... :]
- lelekdk
- Začátečník

Tak by mě zajímalo proč asi 80% motivů patří (je charakteristický) jen pro SG a zbytek je slátanina ala co jsem kde našel. Pokud autor tedy chtěl vystihnout pojem sci-fi obecně tak prvně je to velké sousto a tím pádem se mu to nepovedlo ani vystihnout, když tam dá jednoho dominantního zástupce (SG) a zbytek nějak doplácá aby zabral místo. Za další opravdu se měl držet jednoho tématu. To když už tam vidím dominantní a převládající téma SG (vždyť on tam dal úplně všechny 3 serie co byly natočeny), tak i předpokládám, že mělo být hlavním tématem právě SG. Pokud to mělo být obecně tak opravdu vezmu od každého kus a nějak to spojím podle toho co mají společného... ale v rozumném poměru. Znám modding s názvem star gate, takže bych i pochopil název SCI-FI (ostatně SG není scifi?) aby byl autor zase o kus originálnější.
Ostatně byl bych velmi rád kdyby se autor vyjádřil mnohem přesněji jaký byl jeho záměr stylizace téhle case.
Ostatně byl bych velmi rád kdyby se autor vyjádřil mnohem přesněji jaký byl jeho záměr stylizace téhle case.
c# Kozel zahradníkem
- HentaiRush
- Začátečník

- lelekdk
- Začátečník

SG-1 10 řad, SG-A 5 řad, SG-U jedna řada komplet a 10 dílů druhé řady.
koukám na SG a znám SG... skoro každej díl
tady jsem možná nešťastně použil spojení 3 serie myšleno jako 3 Star gate SG-C, SG-A a SG-U
koukám na SG a znám SG... skoro každej díl
tady jsem možná nešťastně použil spojení 3 serie myšleno jako 3 Star gate SG-C, SG-A a SG-U
c# Kozel zahradníkem