Nastaveni WISP+AP v Airlive G.Duo

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Kravatak
Nováček
Nováček

Nastaveni WISP+AP v Airlive G.Duo

Příspěvek od Kravatak »

Zdravim, mam doma u vchodovych dveri na zemi wifi modem od UPC (CISCO EPC2425). Protoze jsem potreboval pripojit nekolik zarizeni pres wifi a jedno PC pres ethernet tak jsem si poridil Airlive G.Duo , ktery ma dve nezavisly wifi. Nastavil jsem mod WISP + AP. Mam ale problem s rychlosti a kolisanim signalu hlavne na strane wifi AP. Tak se chci zeptat jake je vhodne nastaveni sily signalu jak prijmaci tak vysilaci strany. Defaultne je nastaveno na WISP 19dbm a na strane AP 18dbm. Krabicku mam asi 10 az 15 metru od wifi modemu a je pres zed v panelaku. Na upc wifi jsem navic vymenil standardni antenku za vsesmerovou Airlive antenu s 10dbi. Obe casti mam na ruznych kanalech co nejvic od sebe. Nejsem si jen jistej jestli ta sila signalu neni vyssi nez by mela byt.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastaveni WISP+AP v Airlive G.Duo

Příspěvek od LiveBomb »

Imho normalni chovani u pseudoznacky Ovislink a kalsickeho zaruseneho panelakoveho prostredi.
Mkrni se inSSIDerem nebo necim podobnym jak to vlastne v tvem byte vypada. Ale nejak moc bych to neresil, proste Gckova wifina na smejdskem zarizeni co se snazi tvarit profesionalne...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Kravatak
Nováček
Nováček

Re: Nastaveni WISP+AP v Airlive G.Duo

Příspěvek od Kravatak »

no mam tam dalsich asi 5 siti, ale vetsina je v signalu do 20, jen jedna je nekdy silnejsi nez to moje UPC, coz mi pripada divny :)

kazdopadne to nemluvim ani o tom ze UPC mi kolisa v rozmezi 3 az 10Mbit :( takze na konci z toho je obcas i 1,5 :(

otazkou je, jestli si to castecne nezahlcuju i ja sam, proto jsem se ptal na tu nastavenou silu signalu prijmu a vystupu.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“