Nastaveni WISP+AP v Airlive G.Duo
Moderátor: Don
- Kravatak
- Nováček

-
Nastaveni WISP+AP v Airlive G.Duo
Zdravim, mam doma u vchodovych dveri na zemi wifi modem od UPC (CISCO EPC2425). Protoze jsem potreboval pripojit nekolik zarizeni pres wifi a jedno PC pres ethernet tak jsem si poridil Airlive G.Duo , ktery ma dve nezavisly wifi. Nastavil jsem mod WISP + AP. Mam ale problem s rychlosti a kolisanim signalu hlavne na strane wifi AP. Tak se chci zeptat jake je vhodne nastaveni sily signalu jak prijmaci tak vysilaci strany. Defaultne je nastaveno na WISP 19dbm a na strane AP 18dbm. Krabicku mam asi 10 az 15 metru od wifi modemu a je pres zed v panelaku. Na upc wifi jsem navic vymenil standardni antenku za vsesmerovou Airlive antenu s 10dbi. Obe casti mam na ruznych kanalech co nejvic od sebe. Nejsem si jen jistej jestli ta sila signalu neni vyssi nez by mela byt.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastaveni WISP+AP v Airlive G.Duo
Imho normalni chovani u pseudoznacky Ovislink a kalsickeho zaruseneho panelakoveho prostredi.
Mkrni se inSSIDerem nebo necim podobnym jak to vlastne v tvem byte vypada. Ale nejak moc bych to neresil, proste Gckova wifina na smejdskem zarizeni co se snazi tvarit profesionalne...
Mkrni se inSSIDerem nebo necim podobnym jak to vlastne v tvem byte vypada. Ale nejak moc bych to neresil, proste Gckova wifina na smejdskem zarizeni co se snazi tvarit profesionalne...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Kravatak
- Nováček

-
Re: Nastaveni WISP+AP v Airlive G.Duo
no mam tam dalsich asi 5 siti, ale vetsina je v signalu do 20, jen jedna je nekdy silnejsi nez to moje UPC, coz mi pripada divny 
kazdopadne to nemluvim ani o tom ze UPC mi kolisa v rozmezi 3 az 10Mbit
takze na konci z toho je obcas i 1,5 
otazkou je, jestli si to castecne nezahlcuju i ja sam, proto jsem se ptal na tu nastavenou silu signalu prijmu a vystupu.
kazdopadne to nemluvim ani o tom ze UPC mi kolisa v rozmezi 3 az 10Mbit
otazkou je, jestli si to castecne nezahlcuju i ja sam, proto jsem se ptal na tu nastavenou silu signalu prijmu a vystupu.