Zdravím, kámoš má zajímavej problém s LCD / grafikou, nějak mne nenapadá čím by to mohlo bejt a bohužel u toho nejsem a jemu se do nějakého připojování LCD k notesu nechce atd... Nesetkal se někdo s tím už?
Ovladače přeinstalovávat jak vidno zkoušel. Druhé DVI na grafce taky.
Grafika je stará 8800GTS 640MB tušim že od Gigabytu.
Díky
Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne pon 17. led 2011, 18:20, celkem upraveno 1 x.
ano vím že tahle odpověd bude znít blbě ale zkus si od někoho pujčit nové RAMky jestli jsou ty pruhy pravidelné tak to je chyba v paměti bud GK a nebo RAM, na Noteboocích to z 86%pomáhá
PC : Skřín : Colours It , Základní deska : Asus P5Kpl-e (předělaný bios na verzi ROG) RAM : 3GB kingston DDR 2 800Mhz : Intel Q6600 2,4Ghz (OC: 3Ghz) : Gainward GTX 460 s 768 Mb HDD : 1Tb WD Caviar Green Repro : Logitech Z-2300 200W WWW.asus-repair.vyrobce.cz
no připojit monitor na notes neni tak velky problem... ale tohle už jsem taky parkrat videl a vzdycky to byla grafika - studeny spoj
a u gf8800 je to skoro normalka po dvou letech fungování - 4 z 5 a to různý sestavy 5 upekl zanešený chladič...
pomůže trouba ale jen na chvilku pak to jde zas do kytek
Gigabyte MA785GT-UD3H
AMD PHENOM II X4 955 BE 3,2 Ghz@4,0 Ghz + Cooler Master Hyper 212+
Kingston HyperX 2x2GB 1600Mhz DDR3
Gainward GTX 470 Golden Sample 1280MB
WD Velociraptor 74GB + Samsung F4 2TB
Seasonic M12 620W
Thermaltake V3 Black edition - mod snad bude brzy hotov
W7 64-bit PRO
mě se to osvědčilo spíš horkovzduškou, na 1 stupeň což je zhruba 300 stupnu, i když u se to různí.. při trošce šikovnosti se tak dá vyhnout nafoknutým kondíkům... na netu je spousta návodů
Gigabyte MA785GT-UD3H
AMD PHENOM II X4 955 BE 3,2 Ghz@4,0 Ghz + Cooler Master Hyper 212+
Kingston HyperX 2x2GB 1600Mhz DDR3
Gainward GTX 470 Golden Sample 1280MB
WD Velociraptor 74GB + Samsung F4 2TB
Seasonic M12 620W
Thermaltake V3 Black edition - mod snad bude brzy hotov
W7 64-bit PRO
jj ale nežli si to pokur.... doma tak zkus tu ramku jestli máš 2 tak vyzkoušej jednu a pak druhou a jestli nepomuže tak jedině ta trouba a nebo horkovzduška ale kup si kdybys nahodou dělal horkovzduškou tak tekutý tavidlo pak to lepe chytá
PC : Skřín : Colours It , Základní deska : Asus P5Kpl-e (předělaný bios na verzi ROG) RAM : 3GB kingston DDR 2 800Mhz : Intel Q6600 2,4Ghz (OC: 3Ghz) : Gainward GTX 460 s 768 Mb HDD : 1Tb WD Caviar Green Repro : Logitech Z-2300 200W WWW.asus-repair.vyrobce.cz
to mi dela pri zapinani compu(v 99%) plus takovy divny jako rozmazani atd. a windows se ani nespusti(pukud je tam ovladac,kdyz neni tak to jede),mam 8800 gts 512mb .ja vim ze reknete ze je asi dead ,ale to uz je druha! zacalo to asi tak (este se starou gts8800) ze sem nainstaloval ovaldace nak ty 260.99(a este vybuch luxovač a vyhodil pojistky se zaplym compem,ale tim to myslim nebylo zadny spaleny konektory sem nevidel) pak se to sekalo ruzne ve hrach udelalo to upne divny bravy a seklo se to.pak to chvily slo uplne v klidu.pak sem spustil dragon age chvili to jelo a pak se to sekolo a grafika odesla uplne.nic restart monitor blika ze je zaplej a nic se ndeje.byla mrtva tak sem ji vzal na reklamaci.hned druhej den mi ji vymenily s tim ze je uplne mrtva.tak dam novou do kompu a co nevidim tadyty pruhy pri zapinani a ty divny znaky.pak to chvily slo dobre dokud sem nezkusil zapnout hru.pak uz se s ovladacema windows ani nespusti.nwm co mam delat (odnest celej comp na reklamaci coz se mi moc nechce).ani reinstal windowsu nepomoh.bojim se ze kdyz bych zase vymenil grafarnu ze se zase po**re.jeslti treba neni vadna i zakladni deska? ci neco jinyho? prosim poradte mi.
PS:pokud sem mi comp po restartu znova spusti tak sem snad dam i fotky(nebo spis video)
asi po trech dnech znova?
ja fakt nwm jestli treba nemam nakou zabijackou desku ktera najdenou zabiji grafiky na vlozeni
a fakt nwm jestli mi to znova vemou
Vyreklamují ji.
Klidně je možné, že je v tahu zdroj (jde to poznat vysokými výkyvy na větvích), nicméně to by se nemělo projevovat artefakty ale BSOD, to samé poškozená deska... Každopádně proměřit napětí na 12V větvi by neměl být problém...
ovšem 1.) Reklamace GK.