Acronis True Image Home 11 vs SSD disk ve Win 7
- Badis
- Začátečník

-
Acronis True Image Home 11 vs SSD disk ve Win 7
Zdravím. Má někdo skušenost se zálohou systému v této kombinaci? Proběhne záloha a obnovení instalace v pořádku? Akceptuje Acronis i SSD disky? Na stránkách Acronis ve specifikaci programu to není. Jen typ operačního systému a formáty disků a uložišť.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Acronis True Image Home 11 vs SSD disk ve Win 7
softwaru je jedno jestli jde o harddisk nebo SSD. v případě SSD jde jen o to, jestli program umí správně zarovnat oddíl - a řekl bych že Acronis 11 to dovede, když uvážím že právě tenhle program výrobci SSD bundlují ke svým produktům, aby pomocí něj uživatelé migrovali z harddisku na SSD.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Badis
- Začátečník

-
zombux - Tak tak o to tzv. zarovnání mi šlo
A ještě jedna věc. Když zálohuju kompletní instalaci (Windows+programy files... ) tedy celé C-čko na systémovém disku musím v Acronicsu zaškrnout že chci zazálohovat i těch pověstných 100 MB které si Win 7 alokují na jíném HDD v případě přítomnosti více disků v PC ? Jsou to nějaké soubory potřebné pro chod systému. Nebo si s tím program (Acronis) poradí a po následném obnovení ze zálohy provede ... co já vím... nějakou..... aktualizaci..... zmíněných souborů (100 MB)?
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zalohovat Ccko i tu special partition....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Badis
- Začátečník

-
Děééékuju všem. 
- Badis
- Začátečník

-
Hm tak zrada. Sice v pohodě vytvořím zálohu,ale !!! Pracuje tento prográmek korektně i ve Win 7 64bitové verzi? Nějak mi nejde obnovit zálohu systémového disku kterou jsem bezproblémově (doufám) v tomto programu vytvořil. Na konci po naběhnutí zavaděče Acronisu se objeví dialogové okno se stupnicemi které znázorňují vlastní přepsání ale nic se neděje. Nabídne mi to restart ale po něm je systém původní nepřepsaný a neobnovený ze zálohy. Je na to nějaká finta? Děkuji předem.
- Badis
- Začátečník

-
Tak už to funguje. I tak děkuju za rady.