BudyCZ a skusal si u kamaratov moded bios 6950 a len odomknut shadery na default taktoch 6950 ? Alebo si tam hned daval 6970 bios bez zvysovania napätia a si usudil ze su nestabilne ? Lebo 1 vec je mat funkcne shadery a ina ich este aj pretaktovat na 6970 lebo v tabulke sa pise len funkcnost shaderov cize to znamena len to ze maju 1536 shaderov na taktoch 800/1250
Lebo neverim ze by az 3 tvoji kamarati mali taku smolu ze by mali zle shadery aj na default taktoch 6950
Inac napriklad ja som si myslel ze uz mam stabilne takty 950/1450 co som hral cez tunngle R6 Vegas 2 neviem kolko hodin + cely 3D Mark 11 mi presiel a dokonca aj Kombustor sice ten som mal spusteny len 30 min. Ale akonahle som skusal Crysis a hral som ho co i len 10-20 min sa mi rr drivre cierna obrazovka vyhodilo do winu. Ale som bol prekvapeny aj ked som dal Vcore na 1.28 mi teplota nesla ani k 88 stupnom a to som chladic mal na 48% tak neviem ci ten smart doctor funguje lebo som pozeral aj gpuz sa mi nic nepodtaktovavalo sice tam mi pisalo stale len Vcore 1.1 ale to zevraj zle indikuje aspon co som pozeral fora aj vam to robi nie ? Tym myslim ze aj ked napirklad dam v Smart doctore Vcore 1.28 tak gpuz stale dava 1.1 samozrejme ze som to skusal v kombustri cize skoro 100% zatazenie gpu aj tak gpuz stale 1.1
Ja som chcel ist na 890/1375 pri co najnizsom Vcor tych 890 lebo aj daktore 6970 OC maju 890 tak len preto

Ale co je mi zvlastne tak som musel ist az na Vcore 1.18 (
a to som cakal ze bude stacit 1.150 ale trt 
) lebo napriklad na 1.175 sa mi to vypinalo v Crysis a to som prekvapeny lebo niektory pisu ze na 1.2 idu pohode na 950/1450 tak neviem ci si to cucaju z prstu alebo vobec neskusaju hrat nejake fakt zatazove testy alebo ja musim proste ist az tak vysoko

tak neviem ale ta teplota mi zase vobec nejde tak hore ako im nejak zacinam pochybovat ze ten Smart Doctor mi vobec spravne funguje
Uz nech len vide nejaky normalny soft na vsetko ako je fan speed prataktovanie a vcore. Lebo Smart doctor ma totalne onicom fan speed nastavenie to je 0 bodov tak isto pretaktovanie tam napriklad nastavit 950 je nerealne tym posuvnikom to nechapem jak to tak mohli spravit

Trixx zase ak mam nainstalovany mi uplne zblbne v ccc2 ten posuvnik na power control mam asi 1 sekundu na to aby som stlacil 20% a zaroven apply inac mi to same zase hodi na 0% proste supa a samozrejme trixx este nevie zmenu Vcore a taky Afterburner zase blbne v taktovany ak tam prepisem 0 na 1 aby som sa dostal cez 840/1325 mi nejdu 2d takty 150/250 cele zle vsetko beta software + beta drivre