Politý monitor
Moderátor: maXXmilian
- aaabbb
- Nováček

-
Politý monitor
Dobrý večer,
prosím vás dnes mi ukáply na monitor na notebooku asi 2 kapky čaje, já je automaticky ihned utřela rprstem a pak i papírovým kapesníkem, a ted po nich zustal flek (pruh asi 2cm široký a 5dlouhý).. nechápu jak by se tam mohla dostat voda, nebylo to u okraje.. Ale flek nejde odtrsanit,je jako kdyby vevnitř.. a není to rozmazané jen o hodně světlejší,..
dejte mi prosím vás co nejrychlejší radu,děkuji
prosím vás dnes mi ukáply na monitor na notebooku asi 2 kapky čaje, já je automaticky ihned utřela rprstem a pak i papírovým kapesníkem, a ted po nich zustal flek (pruh asi 2cm široký a 5dlouhý).. nechápu jak by se tam mohla dostat voda, nebylo to u okraje.. Ale flek nejde odtrsanit,je jako kdyby vevnitř.. a není to rozmazané jen o hodně světlejší,..
dejte mi prosím vás co nejrychlejší radu,děkuji
- myom
- Středně pokročilý

Re: Politý monitor
vem na to okenu a hadrik. neni zadny zpusob, jak by se to dostalo pod sklenenou desku.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- aaabbb
- Nováček

-
no ale mně se zdá že je to vevnitř, protože to jde vidět jen když svítí obrazovka,jinak vubec..
ale nehcápu, jak by se dostalo dovnitř sakra.. okena nemuze být moc agresivní na povrch monitoru?
ale nehcápu, jak by se dostalo dovnitř sakra.. okena nemuze být moc agresivní na povrch monitoru?
- myom
- Středně pokročilý

mas matny monitor, ze?
- Zub
- Začátečník

-
dvě kapky čaje jsou v poho, já jsem odstranil i stříkanec z mastný uvařený klobasy, když sem ji začal u pc krájet 
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pod LCD se to skutečně dostat může, zateče to dolů, do toho kovového okraje, pak mezi vrstvy, nějakým způsebem to navzlíná nahoru. Stolo se mi to taky, naštěstí to byl isopropanol, takže to vyschlo (ale kompletně asi po týdnu) bez následků.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- aaabbb
- Nováček

-
NO zmizelo to samo tyjo..po dvou dnech asi..zacalo se to zmensovat a pak to tam nebylo vubec,tak mi spadl kamen ze srdce:Dale dekuju dekuju dekuju moc za pomoc!:)jste strašně moc hodní:)
- Lancelot
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co se dá dělat s monitorem, do kterého se dostala voda z vrchu přes větrací otvory?
Po zásahu ještě šel, další den již ne.
Po zásahu ještě šel, další den již ne.