Zdravim všechny! Mám problém se zprovozněním mikrofonu pod win7 přes jack na předním panelu. Možná je to spíš otázka k základní desce, ale zkusim to tady. Jde o to, že mikrofon mi při připojení do zadní zdířky funguje naprosto bez problému, ale při připojení na přední panel skříně ne. Všechno nastavení je v pořádku, hlasitost i gain, zařízení funguje bez problému a při připojení do přední zdířky systém mikrák i bez problému detekuje - jenže mikrofon neslyší ani hlásku. Jediný co mě teda teď napadá a kde bude nejspíš i jádro pudla je to, že při sestavování PC sem přední panel zapojil do MB jako HD audio (v BIOSu je nastavení správný). Proto se chci zeptat, jestli tohle opravdu může bejt ten problém, jelikož mě samotnýho nenapadá, proč by to tak fungovat nemělo (sluchátka přes přední jack normálně fungujou). Vyřešilo by se to teda přepojením interního konektoru na AC97? Ale jestli ze sebe dělám blbce a potřebuju na to nějakej speciální mikrofon, tak se omlouvám.
Díky moc za jakoukoli radu!
Ondra
CPU Intel Core i5 - 760 (CM Hyper 212+), MB Asus SABERTOOTH 55i, RAM OCZ Platinum LW 2x2GB DDR3 1600 CL6, GPU Sapphire HD6870 1GB PCI-E, SSD Samsung 830 series 128GB, HDD Samsung SpinPoint F3 1TB + F4 320GB, Zdroj Seasonic M12II 620W OS MS Windows 7 Ultimate 64bit
Urcite to vyzkousej, kdyztak projed ovladace, nekde muze byt (taky nemusi) funkce jako front microphone nebo tak neco. Spis si myslim, ze to muze byt tim zapojenim, podle navodu to zapoj na to zapojeni co potrebujes.
Taky si myslim že to bude tim no...až bude čas, vyzkoušim to. Mě šlo hlavně o to, proč by to pod tim HD audiem nemohlo fungovat...nevidim důvod (ale zase nejsem takovej znalec:))...
CPU Intel Core i5 - 760 (CM Hyper 212+), MB Asus SABERTOOTH 55i, RAM OCZ Platinum LW 2x2GB DDR3 1600 CL6, GPU Sapphire HD6870 1GB PCI-E, SSD Samsung 830 series 128GB, HDD Samsung SpinPoint F3 1TB + F4 320GB, Zdroj Seasonic M12II 620W OS MS Windows 7 Ultimate 64bit
Tak se stala zvláštní věc. Nainstaloval sem Skype a řek sem si, že ten mikrák do toho předního panelu zkusim...a on šel ihned bez problému! Jenomže druhej den zase nic. Nic sem neměnil, na nic sem nešahal...vážně nikdo nevíte, čim to může bejt?