Nízkoprofilová "notebooková" klávesnice s podsvícením

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
goodfire
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nízkoprofilová "notebooková" klávesnice s podsvícením

Příspěvek od goodfire »

Zdravím. Hledám nějakou klávesnici s notebookovým zdvihem kláves, podsvícenou, nejlépe tak aby svítili jen ty písmenka ne "celá" klávesnice. nevím jestli taková vůbec je. Vůbec by mě nevadilo kdyby byla nějakých menších rozměrů a nejlepší by bylo aby tam byl nějaký panel na ovládání hlasitosti, přeskakování, pouštění stopnutí písničky ve WMP. Něco podobného mám na své Microsoft Reclusa ale je to spíš jen na ukázku a hlavně tam není skoro nic tak jak bych si to já představoval. A tak sem se chtěl zeptat co by jste poradili vy. Já jsem koukal na Razer Lycrosa. myslím že to co potřebuju splNuje. každopádně poradit si necháám. Díky
Sony Vaio S15 - i5-3210M - Nvidia Geforce GT 640M LE - 4 GB DDR3L - 640 GB Seagate
HP Mini 5102 - Atom N450 - Intel Graphics Media Accelerator 3150 - 2 GB DDR2 - 320 GB WD

eX - Acer TravelMate 5742G - i3-370M - Nvidia Geforce GT 540M - 4 GB DDR3 - 640 GB WD
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Nízkoprofilová "notebooková" klávesnice s podsvícením

Příspěvek od morke »

PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nízkoprofilová "notebooková" klávesnice s podsvícením

Příspěvek od wallot »

na lycose je nejdementnejsi ten dotykovy panel. clovek se k nemu jen priblizi a uz to samo neco udela. lezi mi na polici a vratil jsem se k logitech wave.

co treba logitech iluminated?
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“