Můžete prosím někdo poreferovat o tomto monitoru. Čistě subjektivně.
Chtěl bych 3D Vision, ale to malé rozlišení ...
Samsung 2233RZ
Moderátor: maXXmilian
- Trek
- Začátečník

Samsung 2233RZ
Naposledy upravil(a) Trek dne úte 2. čer 2009, 15:18, celkem upraveno 2 x.
- Trek
- Začátečník

Re: Samsung 2233RZ
Mno tak si odpovím sám, není špatnej a ani mi nevadí, že není wuxga.
- Trek
- Začátečník

Takže podruhé, monitor jsem musel reklamovat, 4 vadný subpixely. Naštěstí má Samsung 2 dny garanci 0 vadných bodů/subbodů.
Doufám, že nový set bude oukej.
PS:
novej set je oukej, pohlídejte si jestli moc neprosvítá podsvícení na černý, páč to je podle mě příznak nekvality, novej moňas to totiž nemá, starej blbej to měl
Doufám, že nový set bude oukej.
PS:
novej set je oukej, pohlídejte si jestli moc neprosvítá podsvícení na černý, páč to je podle mě příznak nekvality, novej moňas to totiž nemá, starej blbej to měl
- Trek
- Začátečník

Tady jsem sbastlil takovou aplikaci na testování toho monitoru, promítá každejch 5 vteřin různý obrazce, funguje samozřejmě na všechny monitory a televize.
Celkem dobrý to je si myslim, akorát si dejte bacha na různý smítka a prach protože vypadají jako vadné pixely.
Vyžaduje to NET 3.5, instalátor jsem nedělal je to přímo exáč.
Vypíná se to ALT-F4!
Celkem dobrý to je si myslim, akorát si dejte bacha na různý smítka a prach protože vypadají jako vadné pixely.
Vyžaduje to NET 3.5, instalátor jsem nedělal je to přímo exáč.
Vypíná se to ALT-F4!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Tubli
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mohol by si sa podelit o skusenosti a tak, oplati sa kupit tento monitor aj dnes? Dakujem
MB: Asus P5Q Deluxe, CPU: C2D E8400@3600Mhz, RAM: 4x1024mb DDR2-1066 Corsair Dominator, VGA: Asus ENGTX460 1Gb DDR5, HDD: intel X25-M 80Gb, samsung HD642JJ, WDC WD2500KS, Monitor: Acer GD245HQ, PSU: corsair HX520 , Cooling: procesor Noctua NH-C12P
- kecer
- Nováček

-
Ahoj mam takovy problem koupil jsem si Samsung 2233RZ LS22C asi po dvou dnech mam na levem okraji fialovočervenou čaru. vždy se to objevi asi po 20min. nevite cim to muže byt? žeby vadne body?