HD 4850 - zamrzání PC

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HD 4850 - zamrzání PC

Příspěvek od falcao »

Dělá to od začátku co jsem koupil PC,mám ho asi měsíc.Všechny komponenty kromě grafiky,ta je bazarová s Aukra stáří něco málo přes rok,jsou nové.Ještě myš přes USB je stará z minulého kompu.
Možná to dělá právě ta myš,už ve starém kompu blbla,že občas na sekundu zamrzla,ozvalo se takové zvukové upozornění v repráku a zase jela,ale ve hrách to nedělala,ale jaké to byli hry když v kompu byl procesor 1200 Duron.Ta myš mě to dělala občas i v novém pc,včera jsem ji vyměnil za novou a zatím to je dobrý.
Kámoš říkal že je to blbost aby to dělala ta myš,že by se hra zase hned rozjela,ale kdo ví.
Jinak jedu na Win XP Prof. SP3
falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od falcao »

Ještě k tvé otázce,Bios jsem aktualizoval a jede na default,žádné HW změny jsem nedělal,žádný overclock,ovladače ke kartě se nejprve nahráli při instalaci ovladačů MSI desky přímo z cd k desce,nečekal jsem že tam budou.Potom když komp začal zlobit,jsem ovladače ke kartě smazal,přejel to CC cleaner a nainstaloval nejnovější ze stránek Ati.
Darkhunter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Darkhunter »

no mně se to také stávalo, zamrzalo,ale je to tak rok a půl zpátky, měl jsem též Sapphire 4850 jen 512MB a stávalo se to, když jsem se dost vrtal v biosu a hodně taktoval, pak jsem dal takty procesoru na 3800Mhz a jede to vpohodě - přestalo to časem, nevím jestli to bylo těma taktama, taktéž jsem aktualizoval ovladače
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“