Pomoc s vyberom repro.
Moderátor: CageJ
- beatIT
- Nováček

-
Pomoc s vyberom repro.
Prosim vas o pomoc s vyberom reproduktorov. Venujem sa Djingu a chcel by som co najkvalitnejsi zvuk s kvalitnymi bassmi... Poradte prosim nejake podobne tomuto, len lepsie http://www.alza.sk/genius-sp-hf2-0-1800 ... 148818.htm ..v podobne cenovej hodnote..dakujem
- shelby_nr
- Čestný člen

-
Re: Pomoc s vyberom repro.
Venuješ sa DJ a chceš Genius?
:facepalm:
...nejaké štúdiovky min. Behringer MS16, ale nejako poslednej dobe zdraželi (v Decembri stáli cca 50€ a teraz cca 80€)
...nejaké štúdiovky min. Behringer MS16, ale nejako poslednej dobe zdraželi (v Decembri stáli cca 50€ a teraz cca 80€)
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
- Tomme
- Začátečník

-
Myslim, ze to nema cenu... Jestli se tomu doopravdy venujes, tak bys tak nepsal. Jo kup je, prej jsou nejlepsi ty Logitech Z-5500, kvalitou jako B&W, ty satelity obdivujou vsichn Hy-Fysti a ten sabwoofer a jeho basy jsou tak dobry, ze ti vybijou okna - ironie.
/Kup si nejaky studiovy monitory...
/Kup si nejaky studiovy monitory...
- beatIT
- Nováček

-
Nenapisal som zechcem genius, ale zaujali ma
shelby_nr di ka radu, tych 30 evri naviac ma nezabije
Tomme, diky za radu.
Tomme, diky za radu.
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jestli si nesezenes na repraky aspon 400 EUR, tak si vazne kup ty Geniusy, 1800 A jsou dobre. Kupovat nejaky Uli MS16 nema smysl, to je akorat vyhazovani penez. Je to shit, neni to ani ve snu dospely monitor, to nejsou vubec zadny studiovy monitory.
Z Behringeru maji cenu tak jedine Behringer B2030A Truth. Na DJing by pak byly idealni treba Yamaha HS80M, ktere maji pekny trochu hi-fi zvuk a slusne basy. Nic lacinejsiho si nekupuj, jedine ty Geniusy, to myslim vazne.
Z Behringeru maji cenu tak jedine Behringer B2030A Truth. Na DJing by pak byly idealni treba Yamaha HS80M, ktere maji pekny trochu hi-fi zvuk a slusne basy. Nic lacinejsiho si nekupuj, jedine ty Geniusy, to myslim vazne.
- crashPC
- Mírně pokročilý

To je špatné. Každý rozumnější jouda z horní dolní má už slušně kvalitní PA s rozsahem 40Hz-20kHz s malým zkreslením a velkým příkonem i akustickým výkonem. Až si něco namixuješ na těch pixlách od geniusu, budeš se hodně divit, co pak poleze z velkejch beden za humus. Tedy, dokud tu hegemonii zvukař nebo obsluha neutne pro strach o psychické zdraví posluchačů a přežití techniky...
Radši si pořiď pořádná sluchátka.
Radši si pořiď pořádná sluchátka.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
crashPC: Aspoň ho to bude víc bavit, protože na slušných monitorech by všechen ten hnůj slyšel úplně natvrdo.
Kdysi jsem na Genius 2.0 míchal a můžu říct, že má člověk větší odvahu, když neslyší úplně všechny nejmenší detaily. Takže stačilo, když jsem zvuk hlídal podle měřáků, každou nahrávku poslouchal na několika dalších systémech, a vždycky byl zvuk slušný. Ale byla to hrozná otrava. Na druhou stranu, od doby, kdy mám slušnější monitory, se mi trochu hůř komponuje, protože slyším chyby ve zvuku už u nenaefektovaných nástrojů, s nimiž chci teprve skládat a takhle mám tendenci je okamžitě zvučit, aby zněly správně. V tomhle Geniusy svou nedetailností fungují jako antialiasing.
Kdysi jsem na Genius 2.0 míchal a můžu říct, že má člověk větší odvahu, když neslyší úplně všechny nejmenší detaily. Takže stačilo, když jsem zvuk hlídal podle měřáků, každou nahrávku poslouchal na několika dalších systémech, a vždycky byl zvuk slušný. Ale byla to hrozná otrava. Na druhou stranu, od doby, kdy mám slušnější monitory, se mi trochu hůř komponuje, protože slyším chyby ve zvuku už u nenaefektovaných nástrojů, s nimiž chci teprve skládat a takhle mám tendenci je okamžitě zvučit, aby zněly správně. V tomhle Geniusy svou nedetailností fungují jako antialiasing.