Pomoc s vyberom repro.

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
beatIT
Nováček
Nováček

Pomoc s vyberom repro.

Příspěvek od beatIT »

Prosim vas o pomoc s vyberom reproduktorov. Venujem sa Djingu a chcel by som co najkvalitnejsi zvuk s kvalitnymi bassmi... Poradte prosim nejake podobne tomuto, len lepsie http://www.alza.sk/genius-sp-hf2-0-1800 ... 148818.htm ..v podobne cenovej hodnote..dakujem
shelby_nr
Čestný člen
Čestný člen

Re: Pomoc s vyberom repro.

Příspěvek od shelby_nr »

Venuješ sa DJ a chceš Genius? :lol: :facepalm:
...nejaké štúdiovky min. Behringer MS16, ale nejako poslednej dobe zdraželi (v Decembri stáli cca 50€ a teraz cca 80€) :(
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

Myslim, ze to nema cenu... Jestli se tomu doopravdy venujes, tak bys tak nepsal. Jo kup je, prej jsou nejlepsi ty Logitech Z-5500, kvalitou jako B&W, ty satelity obdivujou vsichn Hy-Fysti a ten sabwoofer a jeho basy jsou tak dobry, ze ti vybijou okna - ironie.

/Kup si nejaky studiovy monitory...
beatIT
Nováček
Nováček

Příspěvek od beatIT »

Nenapisal som zechcem genius, ale zaujali ma :) shelby_nr di ka radu, tych 30 evri naviac ma nezabije :)
Tomme, diky za radu.
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

Jestli si nesezenes na repraky aspon 400 EUR, tak si vazne kup ty Geniusy, 1800 A jsou dobre. Kupovat nejaky Uli MS16 nema smysl, to je akorat vyhazovani penez. Je to shit, neni to ani ve snu dospely monitor, to nejsou vubec zadny studiovy monitory.

Z Behringeru maji cenu tak jedine Behringer B2030A Truth. Na DJing by pak byly idealni treba Yamaha HS80M, ktere maji pekny trochu hi-fi zvuk a slusne basy. Nic lacinejsiho si nekupuj, jedine ty Geniusy, to myslim vazne.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

To je špatné. Každý rozumnější jouda z horní dolní má už slušně kvalitní PA s rozsahem 40Hz-20kHz s malým zkreslením a velkým příkonem i akustickým výkonem. Až si něco namixuješ na těch pixlách od geniusu, budeš se hodně divit, co pak poleze z velkejch beden za humus. Tedy, dokud tu hegemonii zvukař nebo obsluha neutne pro strach o psychické zdraví posluchačů a přežití techniky...
Radši si pořiď pořádná sluchátka.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

crashPC: Aspoň ho to bude víc bavit, protože na slušných monitorech by všechen ten hnůj slyšel úplně natvrdo.
Kdysi jsem na Genius 2.0 míchal a můžu říct, že má člověk větší odvahu, když neslyší úplně všechny nejmenší detaily. Takže stačilo, když jsem zvuk hlídal podle měřáků, každou nahrávku poslouchal na několika dalších systémech, a vždycky byl zvuk slušný. Ale byla to hrozná otrava. Na druhou stranu, od doby, kdy mám slušnější monitory, se mi trochu hůř komponuje, protože slyším chyby ve zvuku už u nenaefektovaných nástrojů, s nimiž chci teprve skládat a takhle mám tendenci je okamžitě zvučit, aby zněly správně. V tomhle Geniusy svou nedetailností fungují jako antialiasing.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“