Sluchátka (Ostrava)

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Fuern
Začátečník
Začátečník

Sluchátka (Ostrava)

Příspěvek od Fuern »

Zdravím, chci si pořídit už slušnější sluchátka konkrétně AKG K701 nebo Sennheiser HD600, ale v žádném případě si je nechci objednávat naslepo přes net. Proto se ptám nezná-li někdo obchod v Ostravě nebo okolí kde bych si tyto dva modely mohl vyzkoušet "na vlastní uši?"
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Re: Sluchátka (Ostrava)

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Napadá mě muzikant.cz- jen je nemají aktuálně skladem (a mají jen K702). Taková drahá sluchátka ale málokde drží skladem, s tím musíš počítat. Zkusit se domluvit na objednání obou modelů, s tím že si jeden z nich vybereš, na to by mohli přistoupit. Jsou tam opravdu ochotní.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Na k24 neco malo v nabidce vzdy meli.. snad by se s nima dalo domluvit.. jinak max tak u Brauna a Muzikantovi..
Fuern
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fuern »

Ještě dotaz... teoreticky kdybych pořídil ty K701 tak bych po čase určitě dokoupil i zesilovač, do té doby by je krmil xonar essence st. Mohli byste mi tady poslat nějáké tipy na zesilovač kvalitou úměrný těm sluchátkám?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Z tech nejlevnejsich lidi vetsinou kupujou Dynavoxy.. Firestone Audio pak jeste dela levny veci s digitalem.. tohle bych rekl se dupuje casto.. vyhnul bych se Pro-Jectum..
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Otázka je, jestli tyto levné zesilovače budou mít v něčem navrch oproti essence. Ten zesilovač v essence je velmi kvalitní, pochybuju, že v těch levných zesilovačích budou kvalitnější obvody než třeba TPA6120A2, který je na essence. Jestli chceš koupit zesilovač za nějaké 3k a myslíš si, že ti to bude hrát líp, než s essence, tak je to to samé, jako kdybys ty peníze hodil do kanálu.
Spíš se podívej po fórech jaké doporučují lidi operační zesilovače.
Třeba tady: http://www.head-fi.org/forum/thread/421 ... ons-thread
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Fuern
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fuern »

Nikdo neříkal že 3k, psal jsem kvalitou úměrný zbytku. Jinak jsem brouzdal a našel jsem hodně chvály na BVAudio Headamp (http://avmania.e15.cz/bv-audio-headamp- ... st/?forum=). Tak co říkáte na kombinaci Xonar -> Headamp -> K701 ?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Vsselijakych podobnych veci se sem z ciny vali desitky..
Co se tyce tohohle slovaka rika se o nem, ze je alespon slusne zpracovanej.. v kazdem pripade ze co se tyce zvuku, je pry na vystupu to, co je na nahravce.. vic ani n.. prej je docela "studenej"..
Ono je potreba si uvedomit, ze jde pouze o konkurenci tomu nejlevnejsimu zbozi z Ciny.. jen se vyrabi hned za hranicemi a ne v Asii..
Hodne se chvali a lety uz se proveril Gilmore Lite, ale to uz je skoro dvojnasobek ceny (i kdyz to uz je let.. jestli je vubec nekde v prodeji, stoji urcite mene).. v kazdem pripade se jedna o zesilovac, ktery ma haldy fanousku.. vetsina z nich pak Lite prodava s tim, ze prechazej rovnou treba na lampu, obecne na Lehmanny nebo napr. SPL .. nejak neni duvod ho moc menit..
Nebudu tady tvrdit, ze si mas koupit vyrobek za desetitisice, na druhe strane, kdyz uz mas na 701, nemuselo by te zabit utratit i za zesik vice.. :)
Fuern
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fuern »

Jasně no. Každopádně zatím to podle toho co jsem našel různě na netu vypadá spíš na ty 701čky, ale poslechnu a uvidím. A zesilovač budu řešit až někdy jindy, jestli se mi bude zdát, že to xonar nezvládá.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Podle me dobre rozhodnuti.. fungovat by to nejak rozumne mohlo.. maj jen 62 Ohm takze bych se toho nebal.. tezko rict, co ten Xonar utahne, ale tohle by melo byt OK.. zesilovaci bych pak venoval vice casu.. koukat a zkusit si sehnat treba toho Gilmora, nebo proste neco v cenove relaci nad touhle masovou cinou.. a taky je fakt, ze zesik bych uz klidne bral z druhe ruky.. proklikat net a hledat no.. :)
Dvorix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dvorix »

zrovna K701 jsou bez poradne stavy hodne nudna...K nim je zesik opravdu nutnost. Ano, slysel jsem to.
Treba BVaudio by mohlo pro zacatek stacit.
Fuern
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fuern »

Četl jsem převážně na head-fi a avmanii různé názory přímo na kombinaci xonar + k701 a buď píšou že to je OK nebo že je zesilovač opravdu zapotřebí... Věřím tomu, že to se zesilovačem bude lepší, ale zároveň chci zkusit, zda nebudu spokojený i bez něj. Kdyby ne, pak není problém jej dokoupit.
Dvorix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dvorix »

ST(X) je docela obstojná, zkus a uvidíš :wink:

//edit Don: Promaz PH
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“