Historie: Problém s Text602 a poškozenými soubory

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Historie: Problém s Text602 a poškozenými soubory

Příspěvek od JanHavlicek »

Chlapi, potřeboval bych se vás zeptat, jestli si nechcete někdo zavzpomínat a pomoct :D

Známý používá i v dnešní době na nějaké faktury program Text602 3.0 od 602 software (někdy z roku 93). Bohužel v poslední době se mu z neznámé příčiny začaly soubory hroutit, místo tabulek a dat se mu tam objevují jenom znaky "ďďďď..." Chvilku tedy pracoval se záložními *.bak soubory, ale v těch už se to začíná projevovat taky.

Netušíte někdo, co to může způsobovat? Prolezl jsem celý program, jestli to nemůže být někde v nastavení, pokusil jsem se i hledat na internetu, zkusil jsem i "novější" T602 3.1 z roku 95, ve kterém se soubory zobrazují ale úplně stejně.

Aktivně používat už ten program nemusí, ale potřebuje se čas od času do těch souborů dostat a má strach, aby o ně úplně nepřišel a všechny se mu nezměnily na paznaky.

Díky
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Historie: Problém s Text602 a poškozenými soubory

Příspěvek od zombux »

vir? vadná paměť nebo disk?
ignorelist: kremrole a dezoláti
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

No napadlo me to, ale je to zanovni PC s Pentiem DC, 2GB ram, cca 2 roky starym diskem atd, neni to uplna 486, jak by se mohlo z toho programu zdát :D Ale ze by to napadlo jenom tu 602? Ve Win XP zadny problem, vsechny aktualizace, ani MS Security Essentials nic nehlásí. No zkusim to jeste proverit. Spis me napadlo, jestli to nemuze byt nejakym omezenim programu? Novy rok... maximalni velikost souboru, cokoliv. Bohuzel nejsem takovy pametnik, abych vedel co s tim, jako treba ty zombie :D
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hm, já bohužel/bohudík začal už s 602Pro PC a pekla v textovém režimu mě minuly, snad někdo kdo si pamatuje víc než já :|
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“