Razer Mamba nebo jiná myš +- 2000 na hry a grafiku

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Bogarn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Razer Mamba nebo jiná myš +- 2000 na hry a grafiku

Příspěvek od Bogarn »

Cau cau, potreboval bych poradit s novou mysi.. Jako prvni napad samozrejme skocila Razer mamba, ale pri jeji cene nad tim musim hodne uvazovat takze pripadaj v uvahu i jiny kvalitni mysi.. jde o to jaky :/ .. Koupil jsem si Ozone Radon 5k, ale tu jsem hned vratil protoze strasne poskakoval kurzor, hned se trhala.. dal jsem uvazoval nad Roccat Kone [+], ale na ni jsem nasel nepekny recenze, takze nevim :/ .. potrebuju mys cca do tech 2 000, ta mamba je uplnej vrchol, vejs nejdu (nemuzu :D) ..
hraju CoD4, ucim se ve Photoshopu, delam videa v Sony vegasu .. denne hrau tak ccs 2 hoďky, mno a pak tak 3 hodiny striham videa :D .. nasla by se pro me nejaka ta krysa ? :) ...
+ pokud s nejakou mate skusenosti, urcite napiste (vydrz tlacitek, software, jestli je moznot tvorby makra, ergonomie, jestli je spis na maly nebo vetsi ruce atd., proste co vas napadne :) ) ..
diky moc ;)
AMD Phenom 9600B Quad-Core processor (4CPUs), ~2.3GHz --- 4Gb ram 800Mhz :( --- Nvidia GeForce GTS250 (1gb)
"Linux is like a teepee - no Windows, no Gates, Apache inside."
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Razer Mamba nebo jiná myš +- 2000 na hry a grafiku

Příspěvek od wallot »

kup mys co ti bude sedet v ruce ne co ti nekdo doporuci. mys na urcitou ruku neznamena ze zrovna bude tobe sedet.

ja treba pouzivam dve mysi. Performance MX na praci jelikoz se super drzi a na hry G500 jelikoz je lehounka a hlavne MXko nema prepinaci profily. Pokud bych mys kupoval ted sel bych do G700 ta ma vse. Ikdyz teda makra jsem u logitech mysi nikdy nevidel a to jsem jich mel spoustu. Tlacitku se da ale priradit kombinace klaves u jednoho obcas pouzivam SHIFT+Backspace kdyz se OS rozhodne ze nebude brat funkci zpet.

nez jsem k teto kombinaci dosel koupil jsem a vratil/prodal nekolik kousku vcetne Kone ktera ma uplne dementne resenou pravou stranu ze si neni kam odlozit prsty.

Ozone smog mela super teflonovy nozicky ale ergonomie nic moc, z G9 me po dvou letech zacala bolet ruka. nejlepsi mys byl hodne starej bezdratovej logitech mouseman optical :)

jdi nekam kde si muzes vic mysi zkusit
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
Bogarn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bogarn »

Diky za rady, slo mi o to ze mi furt bracha vtlouka do hlavy ze razerky jsou nejlepsi, ze maj skvelej material (me to pripada vsechno stejny), ze je to proste kvalita atd. .. Na tu G700 jsem koukal, ale zas tolik tlacitek je mi k nicemu, hlavne si myslim ze u toho levyho by byli akorat na obtiz :/ .. kazdopadne diky za tipy .. kamarad mi doporucoval starou dobrou a4tech X7, ale to nechci :/ ..
Makra potrebuju hlavne aby se dali nastavit klavesy ktery zmacknu a intervaly mezi nima.. G9 uz jsem taky vyskousel, nebyla spatna ale bolela z ni ruka, v tom souhlasim :)...
Chci se este zeptat na ten Roccat, je to spolehliva znacka nebo jenom dalsi tvurce nepovedenejch mysi ? ..
docela me ten "ROCCAT Kone Plus"(http://www.alza.cz/roccat-kone-plus-gam ... 190840.htm) zaujal..Libi se mi celkovy spracovani, software, vzhled, vypada ze by mohla do ruky sednout, az teda na tu pravou stranu ale to je jen o zvyku rekl bych..
koukal jsem ale i na "ROCCAT Pyra Wireless"(http://www.alza.cz/roccat-pyra-wireless ... 217261.htm), ikdyz to vypada na takovou myš nemyš :D ..
AMD Phenom 9600B Quad-Core processor (4CPUs), ~2.3GHz --- 4Gb ram 800Mhz :( --- Nvidia GeForce GTS250 (1gb)
"Linux is like a teepee - no Windows, no Gates, Apache inside."
takken
Nováček
Nováček

Příspěvek od takken »

prave riesim rovnaky problem a rozhodujem sa medzi roccat kone + , logitech G500 alebo nejakym razerom asi imperator a neviem sa rozhodnut som skoro rozhodnuty pre roccat kedze som mal jej mladsiu sestru kone ale tiez ma laka razer ale niesom si isty lebo ma leske a hladke boky a neviem ci sa to potom velmi nesmyka? nemate ju niekto ? alebo razer naga ? chcel by som sa opytat ake mate skusenosti ? dik
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“