Acer aspire 5536g

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
NemiK
Nováček
Nováček

Acer aspire 5536g

Příspěvek od NemiK »

Ahoj, mám takový problém. Hraju na notebooku acer aspire 5536g :

Typ CPU DualCore AMD Athlon X2 QL-65, 2054 MHz (5.25 x 391)
Grafický adaptér ATI Mobility Radeon HD 4500 Series (1024 MB)
RAM 4Gb
Windows XP professional

Mám problém ve hře v Csku mi padají fps když mi vyběhnou třeba 3 postavičky a já střílím nebo když nahrávám demo a padne jeden smoke. Konec je když ještě bouchne héčko. Všiml jsem si, že everest v položce přetaktování ukazuje frekvenci procesoru proměnlivou mezi 1.8 - 2,1 Ghz. Procesor by měl mít 2,1 ghz. Potřeboval bych z mého miláčka vytáhnout víc výkonu aby ty fps padaly o minimum. Nevím jak a chtěl bych aby mi poradil někdo kdo tomu rozumí. Myslím, že by se to dalo vyřešit taktem ale nevím jak na to. Budu rád za každou odpověď. Jsem úplný laik, takže ke mne tak přistupujte.
B.E.N.D.E.R.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Acer aspire 5536g

Příspěvek od B.E.N.D.E.R. »

Nemáš nějak zasraný systém? Mě CSko vždycky běželo bez jakéhokoli poklesu FPS na NB se stejnými komponenty.
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
NemiK
Nováček
Nováček

Re: Acer aspire 5536g

Příspěvek od NemiK »

Myslím, že nemám. Systém jsem instaloval před týdnem ani ne. Ovladače jsou všechno stažené z webu přímo na tento model pro windows XP.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“