Zdar já mám taky jen 256MB ramek. Zvětši si trošku swapovák a taky si zahraješ. Sice se to škube ze začátku než se načte mapa, ale pak je to už hratelný. Ale taky přemejšlím o dalších pamětech jen kde na ně vzít a nekrástsovicka2001 píše:Jen bych rád k tomu dodal že na TV Prima běžel dvoudílný seriál o 2.sv válce...
Já čuměl jak (hejno?) vyvoranejch myší!
mapa naprosto stejná jako BF1942 (market garden), auta, místa respawnu (parašutisté, domy u mostu) naprosto stejné, taktika byla taky úplně stejná (držet most a odprásknout kohokoliv, kdo se přiblíží...)
---Ad BF1942 Vietnam...
Nemít jen 256 MB paměti tak už to smažím!!!
Battlefield Vietnam
Moderátor: Baneshee
- Vladan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-hraju obyčenjnýho BF, mám swapák 3GB a stejně mi windows během největší řežby hodí info, že si ho zvětší...Vladan píše:Zdar já mám taky jen 256MB ramek. Zvětši si trošku swapovák a taky si zahraješ. Sice se to škube ze začátku než se načte mapa, ale pak je to už hratelný. Ale taky přemejšlím o dalších pamětech jen kde na ně vzít a nekrást
-stáhnul jsem si trailer ... je úplně božskej !!! ta muzika, ty vrtulníky, napalm .... prostě suppperrr !!!
-je tady někdo z prahy co hraje (a má) BF: Vietnam ??? ... na něčem bych se rád domluvil...
Francie ... sladká Francie
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Deegr
- Začátečník

-
Ja mam 512 Ram a da se to hrat na plnych, ale stava se, ze i po delsim hrani si porad neco stahuje z hadru. Takze bych spis doporucoval si koupit rovnou 512. 768MB Ram by uz mohlo stacit.Vladan píše:Zdar já mám taky jen 256MB ramek. Zvětši si trošku swapovák a taky si zahraješ. Sice se to škube ze začátku než se načte mapa, ale pak je to už hratelný. Ale taky přemejšlím o dalších pamětech jen kde na ně vzít a nekrástsovicka2001 píše:Jen bych rád k tomu dodal že na TV Prima běžel dvoudílný seriál o 2.sv válce...
Já čuměl jak (hejno?) vyvoranejch myší!
mapa naprosto stejná jako BF1942 (market garden), auta, místa respawnu (parašutisté, domy u mostu) naprosto stejné, taktika byla taky úplně stejná (držet most a odprásknout kohokoliv, kdo se přiblíží...)
---Ad BF1942 Vietnam...
Nemít jen 256 MB paměti tak už to smažím!!!
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
- Slezman
- Středně pokročilý

Hráli jste to někdo na LAN? My jsme nejdřív měli problém zajistit, aby jsme byli proti vietnamcům sami bez těch nemožných idiotů, než nám to došlo - navolit správný max. počet hráčů a správný poměr.
Byli jsme 4 lidi, takže jsme nejčastěji jeli 32 hráčů, poměr 8:1, AI na 50 %. Zkoušeli jsme i 75 %, ale to už někteří prostestovali (headshot ihned po respawnu).
Později jsme jeli na 24 hráčů, 6:1, AI 75 % .
Co vy?
edit: doma teď testuju na singleplayeru 60 botů na HARD, už ce to dost cuká, ale je to ta správná válka !
Byli jsme 4 lidi, takže jsme nejčastěji jeli 32 hráčů, poměr 8:1, AI na 50 %. Zkoušeli jsme i 75 %, ale to už někteří prostestovali (headshot ihned po respawnu).
Později jsme jeli na 24 hráčů, 6:1, AI 75 % .
Co vy?
edit: doma teď testuju na singleplayeru 60 botů na HARD, už ce to dost cuká, ale je to ta správná válka !
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak už to taky mam dal sem to na max detaly a na 1024x768 rozlišení a funguje to
Zdá se mi to, ale divný, když to tady tak pročítám.....Nevíte jestli se tam dá zadat příkaz na fps nebo si to mam změřit nějakym prográmkem?
Ta hra mě baví
Ta hra mě baví
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nevím proč,ale ve hře mi fraps nefunguje....ale stačí zadat do konzole příkaz "fps 1"ManchesterUnited píše:Tak už to taky mam dal sem to na max detaly a na 1024x768 rozlišení a funguje toZdá se mi to, ale divný, když to tady tak pročítám.....Nevíte jestli se tam dá zadat příkaz na fps nebo si to mam změřit nějakym prográmkem?
Ta hra mě baví
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sentenced píše:Taky mi ve Vietnamu Fraps nejede. Netušim proč.
Jinak tech map tam mohlo bejt víc
Kód: Vybrat vše
console.showfps 1...jo, map je fakt dost málo a ty co si stáhneš z netu sou super, ale nejdu v instant battle, ale jen v mulťáči...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To je fajn, ale me by spis zajimalo proč tam nejede ten frapssovicka2001 píše:Sentenced píše:Taky mi ve Vietnamu Fraps nejede. Netušim proč.
Jinak tech map tam mohlo bejt vícno, neříkejte že nečtete readme!Kód: Vybrat vše
console.showfps 1
...jo, map je fakt dost málo a ty co si stáhneš z netu sou super, ale nejdu v instant battle, ale jen v mulťáči...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem včera zkoušel ten kód a mě funguje. Za dal sem tam jenom fps 1 a jelo to
Jak napsal sovicka2001 tak to přesně takhle vypadá ten kód.
Jak napsal sovicka2001 tak to přesně takhle vypadá ten kód.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Harmonek
- Začátečník

-
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Harmonek
- Začátečník

-
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Njn..mě se to taky na 512 sekalo....vyřešilo mi to dalších 512 Mb paměti...ta hra je paměťižroutHarmonek píše:ještě jsem se chtěl zeptat vidite rozdil v naroku když date hight nebo hightes ??ja když hraju tak mě to chvilku jede v poho a pak zase se to trha nějak to nechapu.že by ramka zlobila
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ostatně jako všechny novější hry...Orbithek píše:Njn..mě se to taky na 512 sekalo....vyřešilo mi to dalších 512 Mb paměti...ta hra je paměťižroutHarmonek píše:ještě jsem se chtěl zeptat vidite rozdil v naroku když date hight nebo hightes ??ja když hraju tak mě to chvilku jede v poho a pak zase se to trha nějak to nechapu.že by ramka zlobila![]()
- spajk
- Začátečník

Cau prosimte nevis jak tu hudbu hodit do nejakyho poradnyho formatu formatu?Slezman(CZE) píše:Mě (512) se to taky občas sekne, ale to tak jednou za minutu, jinak paráda.
Bohužel si to asi na LAN moc nezahraju, protože to pojede tak 3 lidem z 6.
Jinak se mi to moc líbí, hudba v menu je bomba. BF1942 jsem viděl jen tak naoko, opravdu žádná závratná změna, pro mě je to ale nové, takže mě to baví.
Trocha problému s ovladači 53.04 a zapnutými Shadows a Lightmap
http://www.squadraneggra.wz.cz/BFV_shit2.jpg
Tak jsem ty dvě věci vypl a jede to OK. Náročný to teda je, protože mi z toho P4 pěkně topí.
Ten multiplayer musí být famózní !!!!!!!
Nic
- TNT WagonInPentagon (°,°)
- Začátečník

Re:
v LEVELu příkazy botům a jejich plnění popsali moc moc hezky jako etudu "Vezmi tank, jeď s ním na most a spadni do řeky".
Já myslel , že se po.. smíchy. Furt ty herní časáky ještě dělají lidi, co mají na dobrej humor.
- FEAR07
- Nováček

-
Re: Battlefield Vietnam
mam takovej problem s vietnamen. jede mi v pohode na mac detaily ale najdednou fatal lag , musim restarnout windows zkusel sem to znova hraju po nejaky dobe se to zase sekne a porad dokola zkousel sem i sniit detaily i rozliseni a nic, grafiku sem meril byl vyuzita tak na 70% a rozhodne se neprehrivala
mam sestavu:
CPU: Intel core 2 duo E8200 zakladne 2,66ghz pretaktovano na 3401mhz
zakladni deska: asus p5k
chipset: intel p35/g33/g31
ramka : 2x ddr2 1gb
grafika: Nvidia getoforce 8800gt 512mb
mam sestavu:
CPU: Intel core 2 duo E8200 zakladne 2,66ghz pretaktovano na 3401mhz
zakladni deska: asus p5k
chipset: intel p35/g33/g31
ramka : 2x ddr2 1gb
grafika: Nvidia getoforce 8800gt 512mb