levná starší GK

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

levná starší GK

Příspěvek od jerzy »

Ahoj, uvažuju o koupit nějaké starší grafiky do Pc. Moje sestava je C2D E7400 (oc 3,3GHz), 2x1GB Ram, deska asus P5KPL s integrovanou grafikou, W7. Nejde mi o hry, ale hlavně o výstup na televizi. Moje představa je rozhraní PCI-E, pasivní chlazení, výstup D-sub+HDMI nebo DVI+HDMI, (v nejhorším
D-sub+DVI). Cena tak do 500kč tady nebo na aukru. Co byste doporučili vy?

co třeba tahle
Mám doma Suzku :-)
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: levná starší GK

Příspěvek od jerzy »

nic? :(
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Výstup na TV, tím je myšleno co? Analogovej TV-out? Tak hledej Radeon HD2600pro (ne XT), 3650, 4650) co budou mít ten TV-out. Geforce asi ani moc nedoporučim, nikdy neměli dobrej low-end, vždy tam víc odcházely a víc žraly, atd.
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

jde co od toho chcete,na aukru se daji docela levne sehnat quadro pci-e,podle by svuj ucel splnila v pohode

btw co neco jako je tohle http://aukro.cz/ati-radeon-x1700-fsc-25 ... 94301.html
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

wolf00> nechci větrák, kdo to má poslouchat a čistit.

DOC_ZENITH> Tím výstupem myslím DVI nebo HDMI, napsal jsem to blbě. Analogový TV-out nepotřebuju.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Jo ty myslíš z dnešních karet..... asi tuhle:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=76102

Ta cena je fakt krásná za těch 320 SP a pasiv.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

5550 ultimate od sapphiru je pěkná, ale tazatel chtěl cenu do 500 czk, no jestli to je skutečně jen na televizi poslouží i ta nejlevnější ATI dobře, tu ultimatku od sapphiru bych bral s rezervou, je trošku problém s přečuhujícím chladičem, pokud člověk používá pcie 1x umístěnej nad pcie 16x neosadí ho, takhle sem byl nucen jet na integrovanou zvukovku, když mi exla grafika a měl sem v hlavním pc hd 4670 ultimate(jinak té kartě není co vyčíst, zahrát se na ní dá v pohodě, veme si do těch 70W max, jde i lehce taktovat - jen lehce, teploty tak do 60 stupňů ve skříni je průvan no a v idle tak 34). Na televizi bohatě stačí i 4350, 5450, lowendu u nvidie bych se vyhl, možná tak nějakou tu pasivní GT 210
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Vzhledem k tomu že CPU je C2D na 3,3ghz, tak nepotřebuje kartu s HD akcelerací. Volil bych tedy Radeon X300. Ne nedělam si srandu. Ze všech PCI-E karet jsem mu naměřil nejmenší spotřebu a to o dost, poloviční oproti dnešnímu low-endu. Aero tam taky chodí svižně a výkon to má jak IGP. Takže asi tak.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“