Heslo do Windows XP - Profesional
- Harold
- Začátečník

-
Heslo do Windows XP - Profesional
Zdravím,
potřeboval bych zjistit heslo k Admin. účtu. Z PC jsem vytáhl SAM soubor a soubor SYSTEM, mohl by mi někdo z nic rozšifrovat hesla k jednotlivým účtům, hlavně k Admin. účtu.
potřeboval bych zjistit heslo k Admin. účtu. Z PC jsem vytáhl SAM soubor a soubor SYSTEM, mohl by mi někdo z nic rozšifrovat hesla k jednotlivým účtům, hlavně k Admin. účtu.
- lamarr
- Nováček

Re: Heslo do Windows XP - Profesional
Ty si je zapomněl ? 
Case : Cooler Master Elite 332 (Tuning s plexi)CPU : Intel Core i3-540 3,07 GHz VGA : MSI R6800-PM2D1GD5 RAM : Kingston HyperX XMP Genesis 4GB CL7 1333MHz Mother Board : MSI P55/GD55 Zdroj : LC-POWER LC6550GP2-v2.2 550W Black Giant Silent HDD : WD Caviar Blue WD5000AAKS 3.5" 500GB
- zombux
- Odborník PCT

to se může stát i nechtěně, já tohle naposled řešil nabootováním Hiren's BootCD, tam je utilita na reset hesla, nepamatuju si přesně jak se to jmenuje, těchle utilit je spousta, ale základ mají vždycky stejný, nějaký linux
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Harold
- Začátečník

-
Hiren´s Boot jsem si sehnal, ale na NETu jsem se dočetl, že resetováním hesla apod se může stát, že mohu ztratit data pro určitý účet. Je na tom něco pravdy?
- zombux
- Odborník PCT

nevím co se myslí slovem "data", snad leda nějaké šifrované věci, klíče vázané na současné heslo nebo tak? standardní dokumenty chráněné jen NTFS oprávněním určitě ne
- Harold
- Začátečník

-
No myslím svoje data (dokumenty, fotky apod), programy atd. Abych k nim měl stále přístup. Tudiž ten Hiren´s Boot CD vyresetuje heslo pro každý účet na PC, nebo ro ten, který si vyberu? A poté se mohu na jakýkoliv přihl¨ásit bez hesla a pak si nastavit heslo. Je tak?
- zombux
- Odborník PCT

ten který si vybereš, dá se tam heslo nastavit nebo smazat úplně, kromě toho se dají i odemknout zamknuté účty apod.
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Ja to resil nabootovanim ophcrack Live CD. Heslo zjistil, ani jsem ho nemusel resetovat.
- zombux
- Odborník PCT

ano, v zásadě všechny ty resetovací utility mají stejný základ, vypadá to třeba nějak takhle:

tady je návod při použití Trinity Rescue Kit: http://www.walkernews.net/2008/12/07/us ... -password/

tady je návod při použití Trinity Rescue Kit: http://www.walkernews.net/2008/12/07/us ... -password/
- Butch
- Středně pokročilý

OPhcrack
Trinity Rescue Kit
to jsou dalsi live cd ktere umi zjistit heslo nebo zrusit aktualni neslo na urcitem uzivateli.
Pokud se vyresetuje heslo, clovek prijde pouze o zasifrovana data. Resp mu zustanou ale uz se do nich nedostane.
Trinity Rescue Kit
to jsou dalsi live cd ktere umi zjistit heslo nebo zrusit aktualni neslo na urcitem uzivateli.
Pokud se vyresetuje heslo, clovek prijde pouze o zasifrovana data. Resp mu zustanou ale uz se do nich nedostane.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06