FBL - Floorball league

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
fantomasek007
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

FBL - Floorball league

Příspěvek od fantomasek007 »

Při brouzdání jsem narazil na tuto hru: http://www.fbl-game.com/ .
Vyrobeno ve finsku.Je to simulator florbalu a podle me je to vynikajici myslenka.
Hra má kolem 1gb. Ovládání dobré.

Co vy na to? Nějaké zkušenosti?
fantomasek007
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: FBL-Floorball league

Příspěvek od fantomasek007 »

Takže hru jsem dnes hrál.Jak bych to jen zhodnotil?
Výrobce jsou FINOVÉ.A je to určitě podařený počin!!!
Začnem po grafické stránce si myslím,že to není nějak extra,ale obraz je k velikosti hry příjemný na oko. Herní stránka je suprová-první pořádnej simulátor FLORBALU.Na výběr máte mody jako exhibice,trénink,nájezdy a samozřejmě sezonu.

Samozřejmostí je MP i hra pro 2 na jednom PC.Zde je kompletní finská liga + národy( CZ tým je zde také,všechno je licencované).

Hrál jsem s bratrem,jediné kde jsem zpozoroval chyby je ovládání: GAMEPAD se nedá nastavan a je předdefinován (určeno pro ovladač s XBOXU),dále nadefinování klávesnice je umožněné,ale nesmí te mít stejné tlačítko na více funkcí (pokud máte nastaveno přhrávku tlačítkem S,poté nemůžete mít změnu hráče bez míčku také klávesou S ,což je docela mrzuté a zbytečně se zvyšuje náročnost na ovládání.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: FBL-Floorball league

Příspěvek od Thellwin »

Jsem to nějakej ten den zpět jen tak z nudy zkusil a nic moc, ta nemožnost předělat si ovládání na gamepadu je blbá, jsem na něj u sportů v poslední době docela zvyklej. Celkově prostě nic moc, částečně i tím, že mě florbal nijak extra nebere (stejně jako třeba basket).
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“