Při brouzdání jsem narazil na tuto hru: http://www.fbl-game.com/ .
Vyrobeno ve finsku.Je to simulator florbalu a podle me je to vynikajici myslenka.
Hra má kolem 1gb. Ovládání dobré.
Co vy na to? Nějaké zkušenosti?
FBL - Floorball league
Moderátor: Baneshee
- fantomasek007
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- fantomasek007
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: FBL-Floorball league
Takže hru jsem dnes hrál.Jak bych to jen zhodnotil?
Výrobce jsou FINOVÉ.A je to určitě podařený počin!!!
Začnem po grafické stránce si myslím,že to není nějak extra,ale obraz je k velikosti hry příjemný na oko. Herní stránka je suprová-první pořádnej simulátor FLORBALU.Na výběr máte mody jako exhibice,trénink,nájezdy a samozřejmě sezonu.
Samozřejmostí je MP i hra pro 2 na jednom PC.Zde je kompletní finská liga + národy( CZ tým je zde také,všechno je licencované).
Hrál jsem s bratrem,jediné kde jsem zpozoroval chyby je ovládání: GAMEPAD se nedá nastavan a je předdefinován (určeno pro ovladač s XBOXU),dále nadefinování klávesnice je umožněné,ale nesmí te mít stejné tlačítko na více funkcí (pokud máte nastaveno přhrávku tlačítkem S,poté nemůžete mít změnu hráče bez míčku také klávesou S ,což je docela mrzuté a zbytečně se zvyšuje náročnost na ovládání.
Výrobce jsou FINOVÉ.A je to určitě podařený počin!!!
Začnem po grafické stránce si myslím,že to není nějak extra,ale obraz je k velikosti hry příjemný na oko. Herní stránka je suprová-první pořádnej simulátor FLORBALU.Na výběr máte mody jako exhibice,trénink,nájezdy a samozřejmě sezonu.
Samozřejmostí je MP i hra pro 2 na jednom PC.Zde je kompletní finská liga + národy( CZ tým je zde také,všechno je licencované).
Hrál jsem s bratrem,jediné kde jsem zpozoroval chyby je ovládání: GAMEPAD se nedá nastavan a je předdefinován (určeno pro ovladač s XBOXU),dále nadefinování klávesnice je umožněné,ale nesmí te mít stejné tlačítko na více funkcí (pokud máte nastaveno přhrávku tlačítkem S,poté nemůžete mít změnu hráče bez míčku také klávesou S ,což je docela mrzuté a zbytečně se zvyšuje náročnost na ovládání.
- Thellwin
- Administrátor

Re: FBL-Floorball league
Jsem to nějakej ten den zpět jen tak z nudy zkusil a nic moc, ta nemožnost předělat si ovládání na gamepadu je blbá, jsem na něj u sportů v poslední době docela zvyklej. Celkově prostě nic moc, částečně i tím, že mě florbal nijak extra nebere (stejně jako třeba basket).
Goldnoob team proud member!