Magicka

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Magicka

Příspěvek od MichiGen »

Obrázek

http://www.magickagame.com/

Paradne akcne RPG s obrovskym mnozstvom volne kombinovatelnych kuziel !
Velmi prijemna gameska s mnozstvom vtipneho textu.

Na steame len za 9,99€, odporucam vyskusat demo :wink:

Ja som si hru predobjednal z UK v krabicovej verzii
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc ... 10598.html
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Magicka

Příspěvek od KOFis »

fajnova 'recenze' od TB. vypada to celkem zabavne :-)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Je to supr, v multiplayeru fakt skvělá sranda a zábava. Perfektní nápad.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Zkusil sem demo na steamu a vypadá to supr, to kombinování elementů je parádní.. škoda že v demu není multiplayer, protože v singlu to nebude ani zdaleka taková sranda jako v multi

edit: tak si koupim origo, docela mě to chytlo a ten mulťák bude určitě čupr až vychytaj ty bugy, sem zvědavej jestli dostanu tu bonus robu za nákup na steamu
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

hmm tak jsem to zas smazal, zbytečně moc frustrace, když nad vámi stojí dvě potvory a střídavě vás mlátí tak, že vždycky padnete na zem, vstanete a než můžete cokoliv udělat tak ležíte znovu...
nehledě na dementní způsob ukládání jen po každé kapitole

jinak nějak nechápu ty kouzla, pokud nacvakám klávesy na meteor tak nzakouzlim nic speciálního, stejně tak lightming bold... elementů je navíc imho moc, stejně používám akorát tak čtyři
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Vivec píše:jinak nějak nechápu ty kouzla, pokud nacvakám klávesy na meteor tak nzakouzlim nic speciálníhoi
speciální kouzla se kouzlí mezerníkem
když nad vámi stojí dvě potvory a střídavě vás mlátí tak, že vždycky padnete na zem, vstanete a než můžete cokoliv udělat tak ležíte znovu
štít nebo plošné odhození...
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

tohle není špatná hra, úplně nejlepší je, když člověk náhodou objeví nový kouzlo :) třeba myslím země + štít vykouzlí kamennou bariéru, asi nejradši mám prostý "shaft" arcane + ligtning :) jen mi občas příjde flustrující obtížnost
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

hlavní průser týhle hry je totálně nezvládnutej level design- save poity jsou umístěný naprosto blbě, jdu na bose a než se k němu dostanu tak musim vykosit několik obrazovek mobů abych pak během 3 vteřin umřel, pak znovu umírám pohledem na obrazovku s nápisem "defeated", u který bych si stih dojít pro kafe a na záchod
co bych ale psal, v tomto threadu to přesně někdo napsal za mě: http://forum.paradoxplaza.com/forum/sho ... fking-game
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

LOVIT píše:tohle není špatná hra, úplně nejlepší je, když člověk náhodou objeví nový kouzlo :) třeba myslím země + štít vykouzlí kamennou bariéru, asi nejradši mám prostý "shaft" arcane + ligtning :) jen mi občas příjde flustrující obtížnost
Tady to je jednoduchý některý kombinace kouzel sou k ničemu, ale pak tu máme ty jako all mighty steam beam (QFQFAAS), kterej devastuje všechno co se mu postaví do cesty, protože je těžce OP.
Nebo chceš bejt nesmrtelnej? Není problém, udělej kolem sebe štít, pak už jen spamuj kruh heal min a neprojde skrz ani atomovka... takže si vlastně víceméně můžeš sám zvolit obtížnost hry volbou kouzel který používáš...
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Vzhledem k tomu jak neuveritelne zabavna ta hra je, tak mi fakt vubec nevadi nektery casti kvuli checkpointum prochazet vickrat...
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

no mě to teda spíš maximálně frustrovalo, protože když neznáš správný kouzla tak je ta hra dost těžká a to se považuju za zkušenýho hráče
jasně, mám experimentovat, jenže na to jaksi neni čas, protože když doběhnu k bosovi, tak nemám čas na to zkoušet různý strategie, protože když nefunguje tak zhebnu do pár vteřin= dalších deset minut probíjení se přes moby abych vyzkoušel další ze 100000 možných kouzel, neřikám že je ten herní mechanismus špatnej, líbí se mi, ale ostatní prvky hry to fatálně kazí
LookAS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LookAS »

a co ti brani si to vyzkouset jindy, kdyz mas cas, pripadne sam v challenge mape?
Core i9-7920X + be quiet! dark rock pro 4 .:. ASRock Taichi .:. 96GB Corsair 3200MHz .:. HP Quadro RTX A4000 16GB .:. Samsung S27A850D 27" 1440p .:. Samsung P990, EVO 850, ... .:. Fractal Design Define R3 w/ PC Silencer MK II 950W

Ryzen 5 3600, 16GB RAM, Asus Prime B550-Plus, 3x Radeon VII, Gigabyte Aorus 850W Plat.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

těžko si vyzkoušim taktiku proti čtyřem kouzelníkům kteří kouzlí jak o život když mám na mapě gobliny nebo dokonce prázdno, právě že boj proti mobům a boj proti bossům je tak odlišný, že se na to moc připravit nedá, hlavně proti mobům jsem si našel určitou strategii, která je víceméně účinná, jenže pak u bose zjistim, že pořád umírám, co dělám špatně když ostatní potvory dávám? na to nemám šanci přijít...
nou
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nou »

na dost vela bosov sa mi oplatilo SQ namocit a potom AAASR zmrazit a uz len ficat.

a ked chces tipy tak tu ich najdes pre kazdu kapitolu http://www.magickapedia.net/index.php?title=Chapter_One
inak vo dvojici je to brnkacka. pretoze ak zomries tak ta spoluhrac hned ozivi a opacne.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Jak sem říkal qfqfaas pokud ti boss nejde tak timhle zabiješ cokoliv velice rychle.. taky je dobrý jako sekundární zbraň používat ten m60 těžkej kulomet co dostaneš za jeden quest

Případně vyčaruj déšť a pak házej blesky.. budeš dávat i 10k poškození na zásah
nou
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nou »

taktiez one hit kuzlo je aj aj DQRQRQRQR co je ladova gula ktora dava tiez 10000 damage.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

tak jsem tomu dal druhou šanci, našel jsem si docela dobrou strategii kterou jsem zatim do 7. kapitoly zabil všechno celkem snadno, jakmile se objeví potvory tak na sebe hodim AoE štít, zakouzlim déšť a pak hážu AER bleskový štít přičemž do potvor který se v něm chytí pálím AS beam, horší je to proti lučišníkům, protože ty ke mě nejdou, tak je musim usmažit jen tak na dálku, v poslední bobě jsem vystřídal déšť blizardem, složitější kouzla jako mereor nebo blesk vůbec nepoužívám, protože neni čas namačkat nějakejch 6 písmen
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

času je dost, jen musíš testovat, zkoušet různý strategie.. nemáš čas vyčarovat složitej magick uprostřed akce? Jednoduchý zpomal čas a můžeš jet... nebo se schovej do štítu, připrav si magick a počkej až štít zničej a pak ho odpal...

Nějaký davy malejch goblinů už pak nejsou žádnej problém stačí na ně hodit nějaký aoe, nebo kámen/oheň kombo.. nebo kolem sebe můžeš udělat "led led elektro elektro štít" štít kterej je zastaví a zároveň dává vysoký poškození... nebo si to můžeš hodit na meč a vystřelit to na ně.. prostě strašně moc možností jak všechny situace řešit, jen to chce zkoušet a ne prostě "Hmm nezabiju je stáním na místě a spamováním arcane beamu, kašlu na to, tahle hra stojí za ***"

A taky je samozřejmě možnost hrát s více hráčema kde seš pak prakticky nesmrtelnej protože tě okamžitě po smrti oživěj a když útočej 4 lidi tak je hned všechno okolo mrtvý
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Pri hre vice lidi se to hned lip kombi. Ono uz spojovani beamu je prdel :)
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Mě zatím v multiplayeru vaděj jen dvě věci:
První je že to dost padá, ale to opravěj

A druhá že ve většině her nikdo nepoužívá nic jinýho než steam beam což je pěknej opruz, furt jak mamlasové stát na místě a používat stejný OP kouzlo..používat nějaký jiný kouzla, nebo magicky .. to vůůbec.. prostě steam beam všechno zabije za pár vteřin tak jedem steam beam jupí... Jak to někoho může bavit.. to je pak jak běhat skrz prázdnou mapu
Doufám že ho zeslaběj časem
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“