nepřesné umístění chladiče na procesor
Moderátor: morke
- radokejda
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nepřesné umístění chladiče na procesor
Ahoj, mám jen takovej dotaz nainstaloval sem si na procesor chladič cooler master hyper 212 plus. Ale nešlo mi přesně dosadit chladič na procesor. z jedné strany není přiložen na procesoru tak 1-2mm a na druhý straně přečuhuje 1-2mm. Jen se chci ujistit že to na procesor nebude mít špatný vliv. Díky za názory
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: nepřesné umístění chladiče na procesor
jakou mas prosim zakladni desku. jeste jsem nevidel, ze by to bylo vubec mozne 
- radokejda
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ASRock A770DE+ .... zajímá mě především jestli to může mít nějakou újmu pro procesor, ale přijde mi to zvláštní že to nevyšlo. Jestli jsi to ty nekdy instaloval tak je tam takova tyčka u který by měl držet ten pavouk a tak to přesně mám ale trefit to nebylo možné. A nastavil sem šroubky pozice podle navodu přesně na můj socket přesně dopadne ale chladič pak na to prostě nedopadne tak jak by měl.... stalo se taky někomu?
Naposledy upravil(a) radokejda dne ned 23. led 2011, 13:41, celkem upraveno 1 x.
- myom
- Středně pokročilý

nemyslis, ze by to melo byt ve vzduchu? presun...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- radokejda
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to opravdu nikdo neporadí? 
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Yiri
- Začátečník